Normal doğumdan sonra iyileşme

Kızlar doğum yaptıktan kaç gün yada kaç hafta sonra tamamen iyileştiniz ve ilişkiye girdiniz dikişleriniz ne zaman düştü acaba?

1 Beğeni

50günü buldu benim tamamen iyileşmem

1 Beğeni

Bu ayın 15 inde bir ay olacak doğum yapalı hala dikişlerim düşmedi ağrı acı geçti ama bazen çok az hissediyorum acı o kadar . İlişkiye girmedim henüz 40 gün dolmadigi için ama 40dan sonra sorun yaşamam sanırım iyiyim çünkü . Eğer sende kesi attılar da o yüzden dikişin varsa 40 ini geçebilir iyileşmen o biraz daha acılı ve sancılı oluyor benim ilk dogumumda öyle olmuştu çünkü ikinci de kesi atılmadı kendiliğinden içinden yırtık oluştu onun dikişi var .

1 Beğeni

Her doğum farklı. Benim epizyotomim vardı. İki ay sürdü iyileşmesi. Rabbim herkese kolaylık versin. Kadın olmak çok zor. O halde bile adamların keyfini nefsini düşünmek zorunda kalıyoruz.

2 Beğeni

Benim dikişlerim biraz fazlaydı tamamen acısının dikişlerin düşmesi vs derken 2.5 3 ay buldu.

1 Beğeni

Çok dikiş olduğunda iyileşmesi uzun sürüyor bence. Benim2 ayda anca dikişler düştü iyileştim ama ilişki konusu biraz zor acısı oluyor maalesef

1 Beğeni

Dogumdan 52 gun sonra yuzeysel bir iliski yasadil sonra canim acir diye bir hafta daha bekledim.sonra gordum ama suan kizim 5 aylik hala canim aciyor.

2 Beğeni