Kızlar doğum yaptıktan kaç gün yada kaç hafta sonra tamamen iyileştiniz ve ilişkiye girdiniz dikişleriniz ne zaman düştü acaba?
50günü buldu benim tamamen iyileşmem
Bu ayın 15 inde bir ay olacak doğum yapalı hala dikişlerim düşmedi ağrı acı geçti ama bazen çok az hissediyorum acı o kadar . İlişkiye girmedim henüz 40 gün dolmadigi için ama 40dan sonra sorun yaşamam sanırım iyiyim çünkü . Eğer sende kesi attılar da o yüzden dikişin varsa 40 ini geçebilir iyileşmen o biraz daha acılı ve sancılı oluyor benim ilk dogumumda öyle olmuştu çünkü ikinci de kesi atılmadı kendiliğinden içinden yırtık oluştu onun dikişi var .
Her doğum farklı. Benim epizyotomim vardı. İki ay sürdü iyileşmesi. Rabbim herkese kolaylık versin. Kadın olmak çok zor. O halde bile adamların keyfini nefsini düşünmek zorunda kalıyoruz.
Benim dikişlerim biraz fazlaydı tamamen acısının dikişlerin düşmesi vs derken 2.5 3 ay buldu.
Çok dikiş olduğunda iyileşmesi uzun sürüyor bence. Benim2 ayda anca dikişler düştü iyileştim ama ilişki konusu biraz zor acısı oluyor maalesef
Dogumdan 52 gun sonra yuzeysel bir iliski yasadil sonra canim acir diye bir hafta daha bekledim.sonra gordum ama suan kizim 5 aylik hala canim aciyor.