İnşallah en yakın zamanda geçer canım
İnşallah inşallah
Benimde bebeğim 3 4 haftalıkken böyle oldu doktor dış dünyaya adapte oluyor normal yeni soğan sivilcesi dedi ben uzun süre kalınca endişelendim eşime eczaneden krem almasını söyledim buna yönelik çok pahalı bir krem aldı yine geçmedi evde Arko krem vardı pişik için kullandğımız annem gizlice ondan sürmüş sivilcelere belki geçirir diye sabah kalktığımızda yok denecek kadar azalmıştı,ama sizin bebeğinizin cildine uyarmı bilemem yanlış yönlendirmekte istemem ama aynı sizin endişenizi yaşadığım için naçizane tecrübemi yazdım
Bence bı doktora sormanız da fayda var çünkü sizinki baya fazla olmuş. Tek tük olan bişe değil. Bide komşu arkadaş şöyle dedi diyip hafife almayın derim alerji de olabilir isilik veya egzama olabilir ama doktorun görmesi lazım diye düşünüyorum içiniz rahat eder.
insealllah
Normal geçer dedilər dokunmayacağız geçer inşallah
Alerji için ilacı var doktorada sordu normal dediler
Kat kat giydirmeyim birde sakın yüzünden opmeyin bunu bana doktorum soyledi öpünce tükürük içinde bulunanlar bebeğe bu şekilde alerji yapabiliyor ayni şekilde eşinizin sakallari varsa oda opmesij rahatsiz olur
Var var sakalı öpmeyiz ama dayanamıyoruzda
Canım anne sütü iyi geliyor sütünü sür yüzüne ben böyle olunca genelde sudocrem sürüyorum anında iyi geliyor ama Kazakistan’da var mıdır bilemem
Alerjik egzamaya benzıyor . Benım bebegımde de var . Ama böyle degıl onun yuvarlak küçük kollarında ve bacaklarında da var
Yüze sudocream surulmez .
Bioderma nın atoderm nemlendırıcısıyle nemlendırın sabah akşam . Ama bence öncesınde bı doktora götürün .
Yanlış şeyler uygulayıp daha da kötüye gıdebılır durum . Bır an önce doktora götürün bence
Yüz için kullanıma uygun bir krem bu arada kendisi pişik , egzama , sinek ısırığı , sivilce ve cilt lekelerine iyi geliyor canım
Benimde bi kaç tane olmuştu hemşire öpmekten dedi öpülmemesi gerekiyormuş birde süt yaplı olduğundan yanağına ve çenesine çıkıyordu bende ıslak pamuklar sabah akşam siliyorum emzirirken süt kalmamasına dikkat ediyorum bi kaç gündür hiç çıkmıyor öyle deneyin bence hastalık vs gibi görünmüyor sıkmayın canınızı başka krem falanda sürmeyin bence ciltleri çok hassas
Var var canım ben pişik kremi olarak kullanıyorum onu
Sadəcə yüzünde var sanki geçiyor gibide geçmiyor gibide bilemiyorum
Yokk bunda çok fazla var tüm yüzünde belkide elerjisi var bir şeye bende yiyorum onu bilemiyorum ki
Bir süre opmeyin canim o kaşıntı yapar derdini anlatamaz yavrucak birazcik daha toparlasim kendini babasinada soyle opmesin
Bebeğinizin göğsünü ve sırtını ara ara elinizle kontrol edin,ılıksa veya sıcaksa çok giydirip üstünü örtmeyin. Evdeyken şapka giydirmeyin bence. Bana da sıcaktan ve öpülmekten gibi geldi. Ne siz ne de başkası öpmesin böyle yanağından cop cop. Ayaklarını falan öpün dayanamazsanız. Yanakları sütten veya mamadan veya öpmekten ıslak kalıyosa yumuşak pamuklu bezi sıkıp silin.