2 hafdalık bebeğimin yanakları burnunun üstü bu halde bu normal mı eşim normal diyo ben tam emin olamadım birde siz söyleyin sonradan oldu bir kaç gündür böyle önceden buynunun altı göğsünde vardı onlar gitti bunlar geldi
İsilik gibi mi acaba tam anlaşılmıyor ama
İsilşk ne canım sarılığı vardı bebeğimin
Sıcaktan kat kat giydirmekten oluyor diye biliyorum sanırım benim bebeğimde olmuştu bulabilirsem fotoğraf atayım
Vallahi bir iç giyim 0 kol bir bodi bir pantolun çorap şapka bitti normalda o 0 koluda giydirmem bu gün banyo yaptırdık diye giydirdim üzerine kalin battaniye ötrüyorum ondanmı acaba artık kundakta yapmıyorum 2 gecedir sıcak olur diye
Buna benziyor ama bunda çok fazla var yanaklar burnu küçük sivilcelerle dolu
Yani o zaman tam da bilemiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem bu konuda bizim de sırtımızda kollarımız da göğsümüzde olmuştu ama sonra geçmişti inşallah daha tecrübeli anneler yardımcı olabilir size
İnşallah yakında geçer eşim bu normal diyor her bebekte olur diyonarkadaşınında yeni bebeği olmuş ona sordu
Bizde de olmuştu isilik sıcaktan dediler yanlış anlamayın bide hemsıre sormuştum ben bebeği öptüysenizde olur dedi bebeği öpneyşn demişti cildi hassas onlsrın daha dedi bide esim sakallı bnım onunda etkisi oluyormuş ılık su pamukla sil demişti
Siz bence biraz sakinleşin şuan aynı kendimi görüyorum sizde hepsi geçicek inşallah
Geçende benim bebeğim güneşte biraz kalınca yüzü böyle oldu güneşte kaldı mı acaba
Bende öpüyorum eşimde sakallı siliyorum yıkıyorum yüzünü inşallah geçer
Ablam güneş ne gezer burada güneş bulsak biz koyacağız sarılığı geçsin diye ( kazağıstanda yaşıyorum yılın 9 ayı kar kış)
İnşallah inşallah
Bizde öpüyoduk dayanamıyoduk öpmeyin demiştı hemşire bize sonradan gecti COk Şükür Rabbim tez zamanda geçirsin
Canım isilik olmuş sanırım bebeğiniz arkadaşlar doğru söylüyor benim bebeğim olmadı yaz bebeğiydi, ince ve pamuklu kıyafetler giydiriyodum 1,2 tane sivilce tarzında oluyor hemen geçiyordu o da öpmektenmiş sanırım
İnşallah amin vallahi bizde dayanamıyoruz o yüzden krıp oldu eşim dayanamayıp yakın duruyordu
Canım benim bebeğimin sarılığı 1 gün içinde geçmişti desem abartmam sütüm gelmemesine rağmen sürekli emzirdim ve mama verdim emzirmeye çalıştıkça sütüm de artmıştı
bir de yattığı odada ışık açık uyutmuştuk hemen geçmişti sarılığı
Artık öpmeyiz tutarız kendimizi mecbur
Vallahi canım geçmiyor hep emziriyorum ama çok az kaldı ama yinede var geceler sadece işiği kapatıyorum normalda hep açik