Nurse harveys colex kulananlar bakabilirmi

Kızlarrr doktor damla değilde şurup yazmış galiba bize kaynım eczaneden almıs ama üstünde nasıl ve ne kadar kulanachım yazmamış kaynıma sordum yazmamısmı diyo üstüne baktım yok nasıl kulanıcm ne kdr vermem gerek ve ne zmn kulananlar yardımcı olurmsnz

Kızlar kulanan yokmuuu

Gaz damlası mi kaç aylık ki

Bebeğiniz ne kadarlıktı

Ben özel olarak doktor yazmadan kendim alıp kullanmıştım eczaneden 2 kutu bitirdik

Gaz şurubu evet bebeğim 44 günlük

44 günlük

Reçeteyi kaynıma verdim o almaya giti ama fiyatı bana çok yüksek geldi hani eminmisn reçetden yazan olduğuna dedm evet dedi eczacı bakıp bunu verdi dedi ama iyimiş memnun olan bi çok insan varsa nasıl kulanıcm bebeğe ne kadar vercm bilmiyorum

Bende kullanıyorum akşam üzeri 5 damla veriyorum gece rahat uyusun diye

Aldığınız eczanenin numarasını bulun sorun en iyi bilgiyi onlar verirler daha olmadı sağlık ocağınızdaki ebeyle iletişime geçin

Valla bize ilk dedilerki her öğün 5 ml verin dediler sonra bizim bir tanıdık var 5 öğün 1ml olarak veriyorum ben dedi biz ilk hee öğün 5ml vermeye kalktık zaten kizim cok kusan bir bebekti daha da kusmaya basladi bu arada bu damla üst gaz için sonra her öğün 1ml vermeye başladık hem gazı rahatçıktı hemde kusması azaldı yani günde 5 kere 1ml olarak verebilirsiniz bitkisel zaten herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum

pardon colex değil bundan benim kullandığım

Gidip sorucam cnm

Beslemeden oncemi sonramı versem

Günde 1 defamı

Önce verin sonra besleyin sonrada gazı alın

Evet ben bir kere veriyorum 5 damla