Bigoıa yı kullanıyorduk . Pıyasadan kalktı . Sımdı doktorumuz bunu verdı . Günde 3 kez 10 damla . Kullananlar var mı ?
İlk iki ay sadece akşama doğru saat 6:00 gibi on damla verdim çünkü geceleri çok gazı oluyordu öyle rahatlıyorduk sonra gazı azaldıkça vermedim
Bize iyi gelmemişti. Daha beter olmuştu. Bebekten bebeğe farkediyor galiba. Memnun kaldım diyen de çok.
Bizde kullanıyoruz akşamları on damla veriyorum bi faydasını göremedim gazdan çırpınıyoruz yine
Ayağını sıcak tut bi . Öyle dene . Ben gaz damlası verip yatağının içine ayak ucuna hafif sıcak su torbası koyuyordum . Ama ılık yakma bebişi
Gece ıkınıyordu ama zorlanmadan çıkartıyordu.
Deneme yanılma bulunuyor bi yol
Çorap ayağında hıc durmuyor ki hep çıkarıyor
Evet memnunıyet de var ama olumsuz yorumda çok araştırdım da
Bende memnun olanların tavsiyesi üzerine aldım ama bebeğime pek etki etmedi demekki her bebekte aynı etkiyi göstermiyor
Bende nurse harwey kullanmıştım herkese iyi gelmiyor ben sık sık karnını yağlayıp masaj yapıyordum. 4 aylıkken bitti şükür gaz sorunu. Artık kullanmıyorum ama sık sık masaj yapın
Olabilir canım dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor
Bizde 2 gün önceye kadar aynıydık doktora gidin şikayetinizi söyleyin myflor adında damla yazıyor bize çok iyi geldi umarım sizede faydası olur
3 gün sonra gidicez doktora o zaman söylerim çok teşekkür ederim