NURSE HARWEYS gaz damlasını kullananlar var mı?

Bigoıa yı kullanıyorduk . Pıyasadan kalktı . Sımdı doktorumuz bunu verdı . Günde 3 kez 10 damla . Kullananlar var mı ?

İlk iki ay sadece akşama doğru saat 6:00 gibi on damla verdim çünkü geceleri çok gazı oluyordu öyle rahatlıyorduk sonra gazı azaldıkça vermedim

1 Beğeni

Ben kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim

1 Beğeni

Bize iyi gelmemişti. Daha beter olmuştu. Bebekten bebeğe farkediyor galiba. Memnun kaldım diyen de çok.

2 Beğeni

Bizde kullanıyoruz akşamları on damla veriyorum bi faydasını göremedim gazdan çırpınıyoruz yine​:disappointed_relieved:

1 Beğeni

Ayağını sıcak tut bi . Öyle dene . Ben gaz damlası verip yatağının içine ayak ucuna hafif sıcak su torbası koyuyordum . Ama ılık yakma bebişi :grimacing:
Gece ıkınıyordu ama zorlanmadan çıkartıyordu.
Deneme yanılma bulunuyor bi yol

2 Beğeni

Çorap ayağında hıc durmuyor ki hep çıkarıyor :roll_eyes:

Evet memnunıyet de var ama olumsuz yorumda çok araştırdım da

Bende memnun olanların tavsiyesi üzerine aldım ama bebeğime pek etki etmedi demekki her bebekte aynı etkiyi göstermiyor

1 Beğeni

Bende nurse harwey kullanmıştım herkese iyi gelmiyor ben sık sık karnını yağlayıp masaj yapıyordum. 4 aylıkken bitti şükür gaz sorunu. Artık kullanmıyorum ama sık sık masaj yapın

1 Beğeni

Olabilir canım dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor

2 Beğeni

Bizde 2 gün önceye kadar aynıydık doktora gidin şikayetinizi söyleyin myflor adında damla yazıyor bize çok iyi geldi umarım sizede faydası olur

3 gün sonra gidicez doktora o zaman söylerim çok teşekkür ederim

1 Beğeni