Ya sağlık ocağının verdiği vitamin gaz yapıyor diye ocean marka aldım. Burda da herkese tavsiye ettim. Fısfısı da var daha kolay diye. Her sabah da çocuğumun ağzına sıkıyorum ama sıkıyorum zannediyormuşum. Bugün bi baktım bitmeye yakın olması lazım 4 aylık kullanım ömrü var biz 3 ayı geçtik ne alemde diye. Yarısından çoğu duruyor. Sıkıyorum sanmışım hiç sıkmamış nerdeyse. Siz siz olun fısfısını kullanmayın damlalık ile verin. Sinirimden ağlıyorum 3 aydır çocuk d vitamini almamış nerdeyse
Bende onu kullanıyorum ilk günden fısfısını attım damlayla verıyorum
Ayy. Ama bende fısfısla veriyorum aslında sıkınca tadından dolayı çocuk zaten yüzünü ekşitiyor belli aslında gittiği ama takip edip dikkst etmek lazım. İyiki uyardınız
Benimki de yüzünü ekşitiyordu sıkıyo sanıyordum bugün boş kaşığa sıkayım dedim minnacık geldi birkaç kez üst üste sıkınca doğru dozu sıktı. Ben 1 fısta bırakıyordum tam atıyordur diye. boş verin fısfısı damlalıkla verin
Çok iyi yapmışsınız sandım kolaylık olur. Üst üste basmayınca doğru dozu atmıyor fısfıs
Evet BNde guvenememıstım o yüzden fısfısını dırekt atmıştım
Bende ilk kullanmadan önce boşa 3 4 kez sıktım ucu iyice açılsın diye ama dikkat edeceğim olmasa damla ile damlatayım
Ben de fıs fıs ta veriyorum ben de dikkat edeyim Damla’yla kaç damla veriyorsunuz
3 damla verilmesi lazım 1 fısa eşit