Ocean demir ve D3 acil.bakin kizlar

5aylik kızıma kaç ml almalıyım ve nasıl kullanmaliyim aynı şekilde d3te

Canım bunların içindeki ölçekle veriyorum demiri 0.5 ml doktor demişti umarım az gelmiyodur. D vitaminide bi fırt sıkıyorum ağzına . D vitamini 4 ay gidiyor. D vitamini 20 ml demir ilacı 30 ml. Demir 1 ay gidiyor

Damla olarak ne kadar olur tahmini demir

D3de resim olarak atarmisin cnm

Demir ilaci 0.5 ml 6-7 damlaya denk geliyor. D3 içeriğinden dolayi bir fis yetiyor. Ama damla olarak bir damlaya fln geliyor. İçeriği yoğun olmasi lazım.

Allah raiz olsun Halimem devletinki 3damla.veriliyordu D3 farklilarmis demekki saolasin​:kiss_mark:

d3 ve demir ilacı. Elimdeki 30 ml bitince 250 ml geçeceğim

Ml.olarak.cogalsada kullanım şekli aynı degilmi fark.varmi aralarında

Bunda sadece altında üzüm pekmezli yazıyor. Diğerleri ile aynı yani inşaAllah aynıdır.:smiling_face_with_three_hearts:
Bizim doktor bana 0.5 mlden 6 kez ver dedi oda 3 ml ediyor(enjektör ile çekince 3 e denk geliyor). Demiri düşük geldi benimkinin.

O zaman bundan alayım​:smiling_face_with_three_hearts:

Sen ilk 0.5 ver kontrole geldiğinde sorarsın. Doktor 6. Ayda gelin dedi.

Bak 0.5 ml için bende aydınlandım :grinning_face_with_smiling_eyes: teşekkürler canım

Rica ederim​:smiling_face_with_three_hearts:burada aydınlanıyoruz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

En az 1 ml kullan demişti doktor demiri dvit de 1 fis 3 damlaya denk geliyo onu 1 fis olarak kullaniyoruz

Teşekkürler canım​:heart_exclamation: