Merhaba Doktorum bebeğim için bu demir damlasını önerdi. Eczane çok kalabalıktı ve eczacının yönlendirmesi çok içime sinmedi pek emin olarak konuşmadı. Bu damlayı kullananlar kaç aylık bebeğinize kaç damla veriyorsunuz ?
Merhaba ben kızımda kullandım kilosu kadar vermemizi söylemişdi doktorumuz.
4 aylık olduğundan beri onu kullanıyorum kilosunun 2 katı veriyorum
Eczacı 0.5 ml verebilirsiniz dedi. Miktar olarak kilo başına 1 damla vereyim o zaman ben de. Teşekkür ederim
Herhangi bir kabızlık ya da kakada renk değişimi yaptı mı acaba ?
Kakada renk değişikliği ya da kabızlık yaptı mı acaba ?
Evet kızımda kabızlık yaptı
Biraz koyulaşmıştı şuan öyle koyu değil. Kabızlık yapmadı ama 2-3 günde bir yapıyor
Tamam çok teşekkür ederim
Merhaba ben onu kullandım 2 ay hem ağzını boyamıyor hem tadını seviyor bebeğim geçen başka bi damla önerdi eczacı içeriği en temiz bu diye newfit marka ama tadı inanılmaz kötü bebeğim sevmedi ağladı resmen ben de o kadar mı kötü diye bir damla tadına baktım ağzımdan bir saat gitmedi demir tadı paslı demir yalamışsın gibi dişlerim de simsiyah oldu olur da önerilirse siye yazıyorum bence almayın ocean microfer aldım tekrar
Merhaba Bugün ilk kez ocean microfer kullandık biz de. Bebeğim galiba çok sevdi. Direk cap çap yuttu
D vitaminini böyle istekli yutmuyordu ben de şaşırdım. Memnun kalacağız gibi duruyor. Teşekkür ederim