Ocean microfer damla kullananlar

Merhaba :cherry_blossom:Doktorum bebeğim için bu demir damlasını önerdi. Eczane çok kalabalıktı ve eczacının yönlendirmesi çok içime sinmedi pek emin olarak konuşmadı. Bu damlayı kullananlar kaç aylık bebeğinize kaç damla veriyorsunuz ?

Merhaba ben kızımda kullandım kilosu kadar vermemizi söylemişdi doktorumuz.

4 aylık olduğundan beri onu kullanıyorum kilosunun 2 katı veriyorum

1 Beğeni

Eczacı 0.5 ml verebilirsiniz dedi. Miktar olarak kilo başına 1 damla vereyim o zaman ben de. Teşekkür ederim :cherry_blossom:

Herhangi bir kabızlık ya da kakada renk değişimi yaptı mı acaba ?

Kakada renk değişikliği ya da kabızlık yaptı mı acaba ?

Evet kızımda kabızlık yaptı

1 Beğeni

Biraz koyulaşmıştı şuan öyle koyu değil. Kabızlık yapmadı ama 2-3 günde bir yapıyor

1 Beğeni

Tamam çok teşekkür ederim​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba ben onu kullandım 2 ay hem ağzını boyamıyor hem tadını seviyor bebeğim geçen başka bi damla önerdi eczacı içeriği en temiz bu diye newfit marka ama tadı inanılmaz kötü bebeğim sevmedi ağladı resmen ben de o kadar mı kötü diye bir damla tadına baktım ağzımdan bir saat gitmedi demir tadı paslı demir yalamışsın gibi :face_with_tears_of_joy: dişlerim de simsiyah oldu olur da önerilirse siye yazıyorum bence almayın ocean microfer aldım tekrar

1 Beğeni

Merhaba :cherry_blossom: Bugün ilk kez ocean microfer kullandık biz de. Bebeğim galiba çok sevdi. Direk cap çap yuttu :blush: D vitaminini böyle istekli yutmuyordu ben de şaşırdım. Memnun kalacağız gibi duruyor. Teşekkür ederim :smiling_face_with_hearts:

2 Beğeni