Ocean microfer demir ilacı

Merhabalar ocean demir ilacını yeni aldım kilosuna göre 21 damla vermeliymişim damlalıkla çekilmiyor bir türlü 1 çay kaşığı kadar versem yeterli olur mu çok mu gelir yardımcı olursanız sevinirim

Hiç mi çekmiyor kaşıga 21 i ilk damlat hesabını öyle yap emin olursun ben kullanmadığım için yardımcı olamamda belki arkadaslar deneyip söyler

İçindeki damlalık 0.5 ml biz onunla sabah 3 defa doldururup veriyorum yani 1,5ml oluyor. 14 kiloya göre belirlenen miktar o şekilde. Bir de değerleri düşükse miktar artabiliyor. Sizin bebeğiniz kaç kilo

Teşekkürler

Kilosu 9200

21 damla çok değıl mı ?

Benım kızım da küçükken hatta bu kilolarda 7 damla anca veriyordum .. Doktora sorduğumda sorun olmaz dedi. Değerlerine de baktık hiç bir sorun olmadı bıraktırdı hatta. Değerleri düşükse onu bilemem.

Kilosunu 2 ile çarpıp 2 ekliyormuşuz. 1 ml 20 damlaymış. O zaman siz iki defa 0.5 ml alacaksınız kaşığa :smiling_face:

Aynen ferritin değerleri düşük çıktı o yüzden de iştahsızmış demir ilacını değiştirmekte buldum çareyi

Ben de internette böyle okudum bu kadar verdim demir damlasını ama damlalıkta tam çekemedim

İçindeki miktar ćok az hemen bitiyor yenisini alınca onun damlalıģını mevcut kullandığının şişede de kullanın biz yenisini alınca öyle yaptık sıkarak çektiğimiz beyaz yumuşak bölüm delinmişti bizde de