Ocean microfer

Kızlar kızıma dün ocean microfer demir damlası başladım karnından gurul gurul ses geliyo ve huzursuz uykudan ağlayarak uyanıyo gazı oluyo. Vegan ürün içinde süt proteini yok ama genede yapar mı böyle

Sanmıyorum canım bizde kullanıyoruz benimki doğduğundan beri huzursuz olduğu için ona yormadim içeriği en temiz ürün

Demir damlaları alerjen olduğu için alerji yapmış olabilir genel olarak büyük küçük çoğu insanda en sık rastlanan örneği gaita koyulaşması mide sorunları,bulantısı, kabızlık vs ben bile demir ilacı içemiyorum bulantı yapıyor ve demir eksikliği hep var olan biri olarak çok çeşidini de denemişimdir. Kısacası farklı bir marka deneyin doktorunuzla danışarak

@H.adn merhaba​:rose: demir damlaları, özellikle bebeklerde bazı yan etkilere neden olabilir. Kızında gözlemlediğin karında guruldama, gaz ve huzursuzluk gibi belirtiler, demir damlalarının bilinen yan etkileri arasındadır. Bunun nedeni, demirin sindirim sistemini hafifçe tahriş edebilmesi ve gaz oluşumunu artırabilmesidir.Demir, bağırsak hareketlerini artırabilir ve gaz oluşumuna neden olabilir. Bazı bebeklerde kabızlık, bazılarında ise ishal görülebilir.Demir damlaları dışkı rengini koyulaştırabilir, bu normal bir durumdur.

1 Beğeni