Kızlar kızım 5 ay sonra 2 yaşına girecek bende 2 yaşında odasını ayırmayı düşünüyorum sizce 2 yaşındanmı daha büyüdüğünde mi ayırmalıyım
Bizde ayni temmuzda 2 yaş olcaz bende düşünüyorum tabi memeyi kesebilirsem öncesinde. Abisi var zaten beraber aynı odada kalacak. İnşallah kolaylıkla olur artık rahat bir uyku istiyorum ![]()
Benimde Mayıs’a da 2 yaş ben şimdiden istiyorum ama oda müsait değil Mayıs Haziran gbi ancak o zaman halletcem
Deprem korkusundan ayırmak bile istemiyorum ama bence bu aylar ideal bide gece uyanmasında sıkıntı yksa
Benim bebeğim 25 aylık henüz ayırmadık gündüzleri kendi odasında geceleri bizimle aynı odada kendi yatağında yatıyor. Tamamen kendi odasına geçirmeyi yaza düşünüyoruz.
1 yaşında ayırdık. Bir sorun yaşamadık şu an 20 aylık. Bir yaşından beri kendi odasında uyuyor
Geceleri uyandıgında nasıl yapıyorsunuz size seslenıyormu yada duymadıgınız zamanlar oluyormu bnde ayırmak istiyorum ama uyku halıyle sesını duyamam dıye korkuyorum
İlk çocuğumu 1 yaşında ayırdım ikinci 10 aylık onuda öyle yapıcam
Ben 9 aylıkken odasında uyutmaya başladım iki çocuğumu da, uykum çok hafif o yüzden biraz derin nefes alsalar bile uyanırım hep. Şimdi 42 günlük bebeğim var onu da aynı şekilde ayıracağım zamanı gelince. Onlarda bu düzene alışmış oluyor, anne baba odasında yattığının bilincinde olan çocuğu ayırmak daha zor sonradan. Fazla farkındalığı olmadan ayırınca o da o düzeni benimsiyor.
Ben 1 yaşında ayırdım biraz zor oldu cünkü benim kızım hic uyumaysn bir bebek cok sık kalkıyor ama aynı odadayken daha kötü oluyor cünkü hrr sese uyanıyoruatakta dönme sesine bile. Sizinki baya büyümüş bence artık ayrı yatmasınfa bi sorun yok ama karar size ait tabi
1 yaşında çok erken değil mi ? Benim kızımda mart da yaşına girecek ama ayıramam heralde asla çünkü uyandığında beşikten falan sarkar düşer öyle şeyler yapıyor benim küçük kız, büyük kızımda hiç görmedim böyle şeyler . Birde emzirmek için gidip gelmek yorucu olmuyor mu? Bende yaz aylarinda ablasıyla aynı odada kalsın istiyorum da yer yatağında yatırırım büyük ihtimalle emzirme konusu sıkıntı olacak gibi bize fikir ver deneyimli olarak lütfen ![]()
Aslında ben gece hiç uyanmıyor diye ayırdım. Benim kızım gece uyanmıyor . odalarımız yan yana zaten nadiren uyanıp ses çıkarsa da duyuyorum.
Her bebek farklı tabi. Öyle olsa ben de ayıramazdım. Benim kızım memeyi 8. Ayda bırsktı veremedim. Geceleri hiç uyanmıyor akşam yatıp sabah kalkıyor. O yüzden ayırdım .
Haa öyleyse tamam canım emzirsen falan sana zor olurdu