Oğlum banyo da çok ağlıyor

3buçuk aylık oğlum banyo yaptırırken çok ağlıyor 2keredir neden dir acaba 4ay sendromu mudur nedir bilemedim

Sadece siz mi yikiyorsunuz? Yardımcı olan biri varsa kollarından tutup birbirine bağlaması sakinleştirir biraz. Su sıcaklığı iyiyse her şey yolundaysa bir de Ayetel Kürsi Nas Felak surelerini okuyarak ya da dinleterek yaptırmaya çalışın. Faydası oluyor :cherry_blossom: banyonun ortamından da korkuyor olabilir sesin yankisindan bile. Bir süre odada da yaptırabilirsiniz.

Yaptırdığınız yeri değiştirdiniz mi biz kızımızı hep salonda yıkıyoduk suyuda çok sever bir kere banyoda yıkamaya kalktım aman allahım omu beni yıkadı ben mi onu çığlık sesinden üstteki kadın bişey oldu sandı birde karnının hafif tok olmasına özen gösterirn duştan yarım saat önce beslerseniz daha rahat olur

Bence yerle alakalı olabilir biz de hep odada yıkıyorduk banyoda yıkadık bi iki kere çok ağladı

Olabilir bende kaynanamdaydim yıkadım çok ağladı evde bu kadar aglamiyordu son dk başını yıkayınca ağlardı

Zibiniyla yıkayın bizinkide çok seviyordu banyoyu aynen arkadaşların dediği gibi büyüdü diye bende banyoda yaptırmaya başladım ağladı bı kaç defa sonra zibininyle yıkadım alıştı

Kızlar benm kızımda aynı şekilde banyo yaptırmaya kalktığımda çok ağlıyor yatak odamda yaptırıyorum ama yinede ağlıyor 10 aylık kızım acaba tetikleniyormu diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonra kayınvalidemde kaldık 1 hafta bebek eve geldiği gün yıkadı çocuğu ordan kalan birşeymi acaba

Huylanmis olabilir kimisi kafasina su dokerken yuzune gelince huylaniyo ondn snra dha da yikatmiyor şapkalar war aldinizmi ondan bide ondan takip deneyin kuvetine suyu doldurun icine oyuncak atin oynatin alisir

Yok almadım ama asla durmuyor kuvette

Kızlar benimde kızım 8 buçuk aylık hep odada küvette yıkadık bu zamana kadar ve tek yıkamadım hiç beceremiyorum korkuyorum. Geçenlerde banyoda yıkadım durdu ama kafasını nasıl yıkıyorsunuz siz. Ben en son kafasını yıkıyorum ama kucağınıza mı alıp eğip yıkıyorsunuz yoksa oturdığu yerde mi yıkıyorsunuz. Hep kucağıma alıp eğip öyle yıkıyorum kafasını yıkarken ağlıyor sadece banyoyu seviyor ama kafasında kıyameti koparıyor. Otururken yıkamaktan da korkuyorum siz nasıl yapıyosunuz

Yavaştan normal şekilde dökün başta zor olur ama öğrenmesi lazım kendini kontrol etmeyi

Teşekkür ederim deneyeceğim

Bende kucakda yikiyorum kafasini one egip az az dökup yikiyorum

Bebekelr icin banyo oturagi war ondan alabilirsiniz 3 ay dan beri tek yikiyorum

Yasemincim buradaki yorumlari oku lütfen ,ne perhiz ne turşu jsjjsjs bir insanın davranışları sözlerinden daha yüksek sesle konuşur :joy::joy::joy:Gamze hanım nasıl yıkıyorsunuz diye mi sormuş da şimdi nasıl yikandiginsna bahsedilmiş …beni topa tutmayin tatlis anneler hepinizi çok seviyorum bu uygulamayı çok seviyorum yardımlaşan insanları seviyorum sadece kcuuck bir imâ iki yetişkin olarak uyarildigimiz bir konu ve yapılan şey aynı olunca susamadim :upside_down_face:…Gamze hanım ogljnuz ağlıyor çünkü büyüdü artık biliyor ve sevmemiş demekki bnm.kizkmda öyleydi başlarda sesini çıkarmıyor ama artık sevmediği şeyleri yaptığımızda cığligi basıyor artık yavrularımızın da tercihleri var :face_holding_back_tears:

Aynen cnm anladım ayrıntıyı :grin:

@Gamze2 Aramıza hoş geldiniz​:cherry_blossom:

Malesef benim oğlumda ağlıyor, sacını yikadigimda sudan korkuyor

Evet ben yıkıyorum

Saçını değil yıkarken küvete yatırdığım an başlıyor ağlamaya son yıkadığım da o mu beni yıkadı ben mi onu anlamadım sarıldım sakinleştirmeye çalıştım falan ama nafile çıkıncaya kadar çığlık çığlığa ağladı çıkınca hiç bişy olmamış gibi gülüyor bide​:upside_down_face:

Benim oglanda tam tersi cikmak istemiyo sudan.cok seviyo.