Arkadaşlar oğlum iki haftadır uykuları düzensiz önce diş cakiramaydi sonra hastalikti derken geceleri de gündüzleri de uyumuyordu son iki gündür geceleri uyumuyor gündüzleri uzun uzun uyumak istiyor sabah 6 kalkt geri uyudu sekizde kalktı geri 9 da uyumak istedi bende uyuttum çünkü çok ağladı saat 11 e kafat uyudu 11 de kalktı 12 buçukta yine uyumak istedi ve saat şuan iki oldu hala uyuyor normalmi napsam kaldırıyorum ağlıyor geri uykuya dönmek istiyo gecese saat başı uyaniyo 5 ay 22 günlük ne yaam.laİm akıl verin
Atesi falan varmi canim. Disini cikardimi? Acaba gece gunduz kavramimi degisti bilemedim ki
Valla bende şaşırdım ateşi yok iki dişi çıktı hastaydı iyiye gidiyor kacgundur uyumuyordu acaba acisinimi çıkarıyor gece gündüz kavramını gerçekten unuturmuki sabah iki saati geçti biz kaldırdık yoksa uyanmiyordu şuanda hala uyuyor saat 12 buçuktam beri uyutmak istemiyorum oyaliyorum ama anlamıyor uyumak istiyo
Geceleri uyumuyormus ya gecenin uykusunu gündüze vermiş olabilir gece uykusunu gündüz olarak parc parça uyuyor sanırım benim oğlumda 4ay 4 günlük gündüz bıraksam hiç uyumaz öyle direniyor uykuya
Aynen gece uyumadigi için yapıyor bende gündüz kaldırmaya çalışıyorum utanmıyor zorla uyandırıcı da baya ağlıyor antibiyotik den sandım dün bitti ama bugünde hala oyle
Bizim de 5.ay aynı şekilde geçti. Gece saat başı emmek için uyandı, gündüz de en fazla 2 saat ayık kalıp tekrar uyumak için ağlıyordu. 6.aya girmek üzere gece 3 saatte bir uyanmaya başladı. Gündüz daha uzun ayık kalıyor. Bir hastalığı yoksa endişe etmeyin 6.aydan sonra uykuları daha düzenli oluyormuş
Karisabilir tabi gece gunduz kavrami . Uyandirsanda bi sure sonra geri uyumak ister bi elleme bak bakalim
Ayyy inşallah genelde 6 ay düzene giriyor diye duydum
Tmm cnm bugün akşam üzeri bı saat daha uyudu şimdi uyanık biraz geç yatirircam bugün belki gece kalkmaz saat başı diye ümit ediyoeum gündüz toplam 5 saat uyudu çünkü
Uykusu gelirse yatir oyalama biz en buyul hatayi burda yapiyorz aman yorulsun ama az daha gec yatiriyim gec uyansin dedigimiz cocuk daha cabuk uyaniyo yada zor uyuyo bu cok yanlismis erkende olsa uykusu varsa yatirin diyolar denedimde saat 9 da uyuyup 11 de geri gece uykusuna yatmisligi var hende kackere inan ozaman daha uzun uyudu. Sabah banada yaz canim bakalim geceniz nasil gecicek insallah uyur
Bilmiyomki cnm bugün yine sabaha kadar uyumadi saat başı kalktı diş sanciiisimi çekiyor ki boyna başını çeviriyor sağa sola benimde dişim ağrımaya başladı bugün bi tane cektirmistim iki ay oluyor biri daha çürümus heralde gözlerim kanlanmis basım agriyo yat kalktı beş altı kere mahvoldum
Tobee bacim valla anlayamadim ki bugunde gozlemle bi eger dunki gibi surekli uyumak istiyosa gece gunduz kavrami karismis demekdir . Allah yardimcin olsun canim dis agrisida cok kotu oluyo
Aynen cnm ya acaba atak olabilirmi ki 26.hafta atağı varmış bide bizimkide şuan ,23.hafta oluyor heralde tamda bilmoyom 5 ay 23 günlük kaç haftalık oluyor