Oğlum uyanınca beşikte oturuyor

Kızlar oğlum 10 aylık 2 gündür uyanıp beşikte oturuyor. Gecenin bir vakti bir bakıyorum yatağa tırmanıyor bir bakıyorum köşede oturuyor korku filmi gibi gece karanlıkta. Bunu yaşayan anneler var mı ve bu ne kadar sürecek böyle

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: benim kızda öyleydi merak etme ilerde öyle sesini keşfedip bişeyler deyince ha ho diye bağırıyor ben uyandım diyor

Merhaba benim oğlumda aynen böyleydi. Ses çıkarmadığı sürece müdahale etmiyordum kendi kafasını koyup yatmaya devam ediyordu.

Normal canım normal geçici durum aglamadigi sürece sıkıntı yok :melting_face:

benim kızımda oyle idi gerçi halada öyle 1 bucuk yaşında havalar sıcak dıe klıma odasında uyuyoruz gece kalkıyor kanepelere tırmanıyor sehpaya cıkıyor galıba tekrqr bu kertenkele yüzünden sıcak odaya gıdıcegız hiç olmazaa beşiğinden şimdilik cıkamıyor ama az kalmış ordandan tırmanıcak ben biliyorum​:grin::grin::grin:şimdilik kirizleri var altını değiştirince ılakı bezı bana ver dıor sacma sapan inatları hareketlerı var kız dogurdum ama hal hareket herşey erkek cocuk gibi o yuzden sen bebegını öp başına koy normal yani bu resimden sonra baya normal gelecek zaten sana​:grin::grin:

:rofl::rofl: Allah da sizi güldürsün buna çok güldüm neyseki tek değilim :joy: