Oglumun renkli kahvaltisi

Yumurtayi cok seven oglum bugun de renkli yumurtalar aldik onu yedi

4 Beğeni

Küçükken bakkallarda satarlardi, hep içi de aynı renk mi diye merak ederdim, yumurtayı sevmiyorum hiçte alamamistim . Aklıma o günler geldi:)

2 Beğeni

Ahaha ben dun gordum reklamlarda aliyim dedim hollandaya paskalya zamani geldi ya yumurta bayrami boyle seyler satiyolar oglanda yumurtayi cok sevdiginden aldim cok hosuna gitti.

Hiç görmemiştim ya nerden aldınız

Canim ya hollandada yasiyoruz supermarkete gelmis paskalya zamani geldi ya keske elimde olsa alip gonderiyim mesafe uzak

1 Beğeni

Yaa bende bi internet sayfasıysa eğer istetirim demiştim teşekkür ederim canım :smiling_face:

Bakiyim belki bulurum canim

İçi hangi renk ablaaaa yaaa, heeep merak etmisimdir​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Ay ben ilk defs görüyorum böyle bir şey :rofl:

1 Beğeni

Normal yumurta canim renkli yumurtlayamamis hahhaha

Ahhh yaaa hayallerim suya düştü ablaaa​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Haşlarken icine biseyler atiyolar di ozamanda boyle oluyo.ama.neydi hatirlayamadim hatta icinede geciyodu

Bilmiyorum canim ya ben direk boyarim herhalde

O renk civcivde çıkıyor aslında renkli renkli bende onu hatırlayamadım :joy: