Öğrenme kulesi gerekli mi sizce?

Çok tatlı değil mi kizinnn acabaaa​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Allah esirgesin

Siz şimdi o tatlıyı nasıl yediniz , herbirine ısırık yapıp diziyor bir de bal kondurmus isirarakk yaaa :two_hearts::two_hearts:

Bu arada link atar mısın kule için canım

1 Like

Teşekkür ederiz Elçin teyzesii :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: hem de nasıl bal oldu tatlımız :face_with_hand_over_mouth:

https://app.hb.biz/Q3cbbIqXmh9R

Benim aldığımın linki bu, fiyatı da aynı benim aldığım fiyatla.

1 Like

Anladım canim. Iyi o zaman düşecek gibi değilse

1 Like

Yok yok gayet sağlam :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Benim oğlumda hiç yerinde durmaz ama çok sevdi üstünden gerçekten inmek istemiyor mutfakta ilk gördü direkt çıkıyor iniyor kendisi hayret ettim bende :rofl:

1 Like

Hadi hayırlı olsun, hangi modelden aldınız? :smiling_face_with_three_hearts: gerçekten öyle oluyor kızım mutfağa girdiğimiz an ona çıkıyor. Camın önüne koyuyorum tezgah doluyken, o da oraya çıkıp ordan beni izliyor​:face_with_hand_over_mouth: çok mızmızlanmaya başlayınca tezgah boşsa alıyorum onu da yanıma. Tek sıkıntısı kızım eline verdiğim her şeyi lavabonun içine atmaya başladı :rofl: buna bir çare bulmam lazım onun dışında gerçekten mutfakta elim ayağım oldu benim de.

1 Like

Ben bunu buldum ikinci el 750ye aldım alan Hanfendi bi iki kere kullanmış . Bugün üstünde gerçekten aylardır yemediği köftesini tekrar yedi şaşırdım . Benim tezgah böyle saçma arada fırın var ayrı . Buna sinir olurdum bütün neden yapılmamış diye . Şimdi çok seviniyorum çünkü diğer tarafta lavabo yok . İlk yanıma aldım mutfagı küçük olana imkansız bunu kullanmak :rofl: eline silecek sünger veriyordum aynı sizn gibi lavobaya sokuyor çıkarıyordu ;(

1 Like

Gerçekten yemek yeme konusunda da çok etkisi oldu bizde de, ben denesem asla yemeyeceği şeyleri kendisi yedi orda. Çok sevindim sizin için de, güle güle kullanın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Allah razı olsun çok sağolun :heart_hands: hepimiz inşallah :folded_hands:

1 Like