Öğrenme kulesi hakkında

Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çook sevinirim bu ara almak istiyorum. Hem gelişimi açısından önemli hem de mutfakta oyalayıcı olur diye düşünüyorum.

Siz kaç aylıkken kullanmaya başladınız memnun musunuz? Neler veriyorsunuz eline, hangi modeli kullanıyorsunuz? Alırsam pişman olur muyum pişman olan arkadaşlar da var mı :sweat_smile:

Şuracıkta cevapları bekleyeyim :face_with_peeking_eye::smiley:

2 Beğeni

Senin şu an 2 kat ihtiyacın vardır 2. Çocuktan sonra :heart_eyes: umarım boool bol oyalanır miniklerimiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben kullanıyorum çokta memnunum, alalı 2 ay olacak, mutfak tezgahının önüne koyuyorum bazen benimle beraber kek çırpıyor vs..Eşimle yemek yaptığımız zamanlarda bize bakıyor meraklı gözlerle, ilerde daha fazla işime yarayacak gibi de görünüyor.

Aldığım modeli de paylaşıyorum, çok araştırdım almadan önce genelde arka kısmı açık oluyor, bazilarinin da ön kısmı açık oluyor, bez falan ayriyeten satılıyor kapatılması icin belki arastirirken denk gelirsiniz..satıcıya rica ettim komple beyaz renk yaptı, ön kısma da ek güvenlik bariyeri ekledi.Agir sağlam bir ürün, mutfakta yeriniz varsa tavsiye ederim sonuçta katlanmiyor yer kaplıyor.

https://www.hepsiburada.com/alisyum-ogrenme-kulesi-guvenlik-panelli-ve-yukseklik-ayarli-ogrenme-kulesi-ve-bebek-merdiveni-p-HBCV0000AQ5G12?magaza=ALİSYUM&

1 Beğeni

Bu model gayet güzelmiş ben de kademeli mi oluyorlar diye araştıracaktım tam, bunun kademesi de varmış. Komple beyaz yaptırmak da mantıklı :heart_eyes: satıcı problem çıkarmadı dimi o konuda. Fiyatı da gayet iyiymiş, aslında katlanan modeller daha iyi olur diye düşünüyordum ama fiyatları çok yüksek geldi. Mutfağımda yer var aslında ama fazla geniş de değil benim hareketimi biraz kısıtlayacak gibi. Yine de en azından hep olduğu yerde kalacağı için çok sıkıntı olmaz diye düşündüm ben de. Mama sandalyesi de mutfakta onu sadece akşam yemeklerinde kullanıyorum belki gün içinde çok sıkıştırırsa onu taşırım farklı odaya.

Güle güle kullansın Ecoş mis kokulu kekler yapsın size :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Saol teyzesi teşekkür ederim, koftede eminim sevinecektir işlevsel güzel bir ürün :grinning_face:Almadan önce satıcıya sor kismindan sordum işimi garantiye almak için o da aldıktan sonra sipariş numarasını yazıp komple beyaz olacak ve ekstra guvenlik bariyeri eklenecek diye yazsl dedi alınca aynı dediğini uyguladım, paketleme vs de herşey iyiydi, mama sandalyesinde zaten yedirmek zulüm oldu iyice o işi de çözeceğim yakında o konuda da araştırmalarım devam ediyor :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Katlanan modeller nerdeyse iki kati dediğin gibi hiç gerek yok, eğer bunu alırsan akşam saatlerini bekle birde :grinning_face:satıcı 1400 lira yapıyor ama sürekli fiyatı kontrol et anlık oluyor :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Biz e bebekte minera aldık. Asil çok hareketli boşluklara ayaklarını uzatıyor eğiliyor babası da daha korunaklı olsun diye boş kalan alanlara kalın iplerden gerdirdi kafes gibi. Biz 18 aylıktı aldık daha da erken alınabilir ayakta desteksiz durabiliyorsa durabilir zaten kademeli oluyor. Üzerindeyken yalnız bırakmamanızı tavsiye ederim yanınızdayken da arkanızda olmasın yanınızda olsun hep. Mesela benimle beraber salata ayran yapıyor kahve yapıyor mısır patlatıyor tabaklara yemek koyuyor pasta borek kek yapıyor. Gözleme yaparken eline hamur oklava veriyorum açmaya çalışıyor bulaşıklardan plastik olanları veriyorum duruluyor. Bazende sorumluluk veremeyeceğim bir iş yapıyorsam eline yiyecek bir şeyler veriyorum ya da bir kitap veriyorum oyalanıyor

1 Beğeni

Aa tamamdır kontrol ederim sürekli çok teşekkür ederim :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

O modele de bakacağım mutlaka :heart_eyes: çok iyi bir ürün ya bi arkadaşım da kullanmıştı ve kek vs yapıyordu kızıyla çok hevesleniyordum, şimdi yorumlarınız beni daha da heveslendirdi :heart_eyes: hem de oğlunuzun bu bahsettiklerinizi yapıyor olması harika bir şey :heart_eyes:

2 Beğeni

Ah evet ya :smiley:

1 Beğeni

Merhaba sizinki nasıl tam olarak kenarları açık olan mı nasıl ip yapabiliriz alırsam . Bende çok tedirhinim alırsam çok hareketli. Ama çok heves ediyor mama sandalyesini ayırıp oturagıyla bakıyor şuan bana

Kademeli olduğu için muhakkak boşluk oluyor ya hiç açılmayacak şekilde marangozdan birkaç çıta attırabilirsiniz ya da bizim gibi ayaklarını bastığı tabakanın girdiği bolümlerde bir el sığacak gibi boşluklar var o boşluklardan ayakkabı ipi bağlar gibi zikzak şeklinde birkaç tur dönderebilirsiniz. Sağlam bir ip olmalı esnetememesi için de iyi bağlamak lazım. Asil artık söylediklerimi anlıyor öyle yaparsan düşebilirsin ya da elin yanabilir sıcak falan deyince yapmıyor. Bebeğiniz eğer anlamayacak kadar küçükse önlem almanızda fayda var

Benimki 19 aylık anlıyor çoğu şeyi ocaga dokunmaz ocak tarafına da koymam ama düşmesin diye bende alıp önelmemimi alayım kenarlara çok sağolun :wink:

1 Beğeni

Bu model çıktı şimdi karşıma reklam olarak, gayet güzel aslında. Aktivite masası da oluyormuş yan yatırıldığında. Fiyat olarak da gayet güzel sizlere de fikir olsun diye atayım dedim. Hala kararsızım ama belki alırım ben bunu.

1 Beğeni