Oioi kullanıp memnun olan var mı?

Bebeğim masada artık kendisi yemek istiyor en azından yapışkalı çekemez diye almak istiyorum ama koku yapar diye kararsızım ? Kullanıp memnun olan varmı ?
Puzzle tabak ve pipetli şişesi özellikle

Aldım kullandım ama kokusuna çare bulamadım ve attım :sweat_smile:

Ben oioi almadım ama vakumlu benimki de, kızım onu da çıkartıp atıyor bazen. Çoğu zaman hiç tabak koymuyorum önüne :face_with_hand_over_mouth: çatal kaşık kullanmaya başladığı zaman tekrar deneyeceğim ben de

Benimki 15 aylık çatalı kaşığı alıp kendi yemek istiyor ama umarım vakumları çıkaramaz :joy::joy: siizin ne marka koku varmı

Benimki bu ay tadımlara başlayacak oioi marka mama kaşığı aldık . O da mı kötü :pensive_face:

Ben çok önceden temudan almıştım, koku hiç almadım ben belki ben dikkat etmemişimdir ama çok sık da kullanmadım. Sıcak bir şey koymadım hiç. Belki o yüzden de olmamıştır.

Ben de oioi marka kaşık tabak çorba kasesi kapaklı olan ve bardağı var. Bardağı hariç hepsini kullanıyoruz kızım 9 aylık . Ben memnunum vakumlu güçlü yani 6. Aydan beri hep kullanıyorum ama bir problem yaşamadım. Koku da olmadı bizde bilmem ben hep elimde bebek deterjanı ile yıkarım kuruyana kadar da tepsi üzerine kızıma özel örtü aldım onda kuruturum. Hiç bir tanesinde bile Koku yaşamadım memnunum. @Kuti kaşıkta dahil.

Bazen sıcak yemek koyduğum oluyor soğusun diye bazen omlet yağınca misal alır orda doğrarım memnunum yani ürünlerden eğer alacaksanız marketlerden ziyade trendyol üzerinden alın derim kendi sitesi de dahil olmak üzere aşırı pahalı aynı fiyatın yarısına trendyoldan aldım

Koku için önerim karbonatla ovmayı deneyin. Ben de kullandım ama bu markadan almadım.

Çok sağolun :folded_hands:

Sağolun oioi alıcam sanırım çek çâre olursa da böyle yıkarım :shamrock:

Bende kullanıyorum koku falan yok memnunum

Çok sağolun aldım bende bugün :balloon::balloon: