Öksürük başladı 🤢

Bebeğim 7 ay 2 günlük öksürük var 2 gecedir ve gündüzleri de ara ara var burnunu her sabah temizliyorum beslemeden sık sık da temizlicem tecrübeli annelere sormak istiyorum öksürük nasil en kısa zamanda atlatabiliriz önerisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın

Gogsune ve topuguna vicks sur beraber buhar banyosu yap.

Geçen hafta iki buçuk aylık kızım da aynı şekilde öksürük ve burun akıntısıyla yakalandı doktorumuz serum fizyolojiği nebülizatörle buhar şeklinde vermemizi ve sık sık burnunu açmamızı söyledi 8 gün sürdü iyileştik

1 Beğeni

merhaba kucuk bir kavanoza 6 7 sarimsak rendele üzerini gececek sekilde saf zeytin yagi koy 1 2 saat buzdolapta beklesin her gece özellikle yatarken ayaklarinin altina sur corap giydir sabahta yap 2 gune birseyi kalmaz izinallah benim surekli yaptigim bir islem öksuruk olmasa bile olacagida engelliyor nezle grip öksürük hic olmax denenmistir cogu kiside tavsiye ederim

3 Beğeni

Bi kere daha okumustum yorumunuzu denedim işe yaradı

1 Beğeni

şifa olsun inşallah​:heart:

2 Beğeni

Yapicam inşallah iyi olur geçer bı an önce

1 Beğeni

Kızım influenza ile uğraşıyor şu an rahatsız çok. Öksürük çok darliyor. Bronşlar dolmuş ve az hiriltisi var dendi. Nebulle ilaçlı buhar verip sürekli burun temizliği yapıyorum antibiyotik tedavisi ile beraber. Öksürük çok sıkıntı şu an deneyeceğim dediğinizi inşallah işe yarar çok dua ederim size :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

canım birde bebeler icin vicks baby satiliyor mutlaka onu al sırtına gögsune sur bir bezi ütüle sicacik o surdugun yere sirtina gogsune koy ayaginada sarimsakli zeytin yagini sur corap giydir Allahin izni ile hicbirsey kalmaz en kisa zamanda gecer guvenin Rabbim acil sifa versin insallahhhh​:palms_up_together::palms_up_together:

ben normal zamanda bile hasta olmadan suruyorum Ankaradayim ve buranin sogugu berbat sekilde her sabah benimle ise gidiyor geliyor o soguklarda ama ayagina onu surmeden asla cikartmiyorum evden iyi halde bile olacak olan hastaligida önlüyor yani anlayacaginiz biz hep ayak yağlı geziyoruz​:smile:

Teşekkür ederim :pray:t2::hibiscus: