Kızlar sabah 6 gibi uyanıp emiyor genelde bebeğim 7de uyanıyor haliyle tok oluyor .10 11 gibi süt ister . Uyanınca kahvaltı mı versem 9 gibi siz nasıl yapıyorsunuz 9 ay
Ben ilk mama veriyordum bilmiyorum nekadarı doğru ama mama istiyordu
Saat 11de uyaniyordu
Kahvalti verebilirsin
Ben ilk 7 de uyandığında mama verip uyutuyordum. Sonra sqbah mama vermeyi kestim cok nadir veriyorum. Erken uyandığında hemen geri uyuyor 8-8.30 gibi uyanmış oluyor. Uyandığında biraz oyun oynuyor. Sonra kahvaltısını yaptırıyorum. Gun icinde onun yiyeceklerini ayarladiysam eğer mama icirmiyorum. Sadece gece uyumadan önce iciriyorum
Yanlış mı bilmiyorum 6 aylığa bı iki üç gün kaldı üç dört gundurde ek gıda veriyorum günde bı kez veriyorum geri kalanı anne sütü sabah kalkınca da gece yatınca da yanlış mı yapıyorum
Uykularmz karisti ya 2 uyku yptryrm ama sbahlari cok erken kalkmaya basladi 6 bcugu gcerek kalkyor normalmi anlamdm cnkj genlxe ben 7 bckda kaldrrdm artk kndi uyanyr uyksnmu alyor anlamdim
Off benımkıde ya 8 aylıgız uyumasa geçte uyusa sabah 6 bucukta uyanıyo uyuması lazım deglmı sizcede ![]()
Doktorumuz önce mama ver dedi sonra kahvaltı kahvaltıyı fazla yemediği için haliyle aç oluyor
Önce mama vernce kac saat snra kahvlti yaptryosunz cunku mamayi alnca genelde ek gidyi kbul etmyolr
Genelde saat 6 gibi mama içer tekrar uyur 9:30 uyanır o sırada kahvaltı veriyorum yumurtayı sade verdim mi yer bir şeylerle karıştırıp verirsem yemez zorlada vermek istemiyorum
Kac kez veryorsunuz mamayi gun icinde ve gece
Gün içinde 5 defa mama içer gecede 1 defa tek
Gece ne zaman veryorsunz uyaniyormu mama icmeye yoksa uykudami veryorsunuz birde ek gida almiyormu gunde 5 defa mamayi ne sıklikla veryorsunuz
Ek gıdaya yeni bir aydır başladığımız için fazla yemiyor tarhana çorbası seviyor ayran çorbası şehriyeli tavuk çorbası bunları içer zaten yumurtayı pek fazla sevmiyor organik bebek bisküvisi aldım onuda sevmedi öğürüyor verince muz Elma armut bunları irmikli yapar veririm ama dediğim gibi en fazla çorbaları üç yemek kaşığı yer meyve püresi de iki yemek kaşığı mamayı da 125 lik yaparım bazen hepsini bitirmez gecede ya 2 de uyanır 3 de uyanır mama veririm tekrar uykuya dalar
Kac aylik bebegnz kac saatde mama veryorsnz
2 saate bir içer cuma günü 7 aylık olacak kızım
Organik bisküvi nasil veriyorsunuz detayli anlatırmisiniz kizim 6 ay 17 gunluk size zahmet zerrin hanim
Canım 9 aylık artık önce kahvaltı vermelisin. Ben mama vermedim hiç yani anne sütü ile beslendi1 yaşında ama bazen kahvaltı değil emmek istiyor
Ama doğru değil diyor doktoruda