Osanit diş topları diş çıkarma

Selam kızlar. bebeklerin diş çıkarma döneminde bunu kullanan var mı? tamamen doğal içerikliymis. Alman malı.

1 Like

Ben kullanıyorum. Bir süreliğine rahatlatıyor bence

Bende tetagil ve bunun arasında kaldım fikirlerinizi beklerim..

Tetagil ilk 6 ay kullandık. 6.aydan sonra pek de etkili olamadığını düşündüm şu an osanitten memnunum

Nasıl kullanıyorsunuz?

Bunu hiç kullanmadım dentinox jel ve tetagil kullandım. Ama dentinoxun pek de faydasını görmedim tetagilden memnun kaldım

rahatsızlandiginda saat aralıklarla belirli sayıda veriyoruz aklımda değil şimdi kullanırken yazarım size

nasıl kullanılıyorsunuz

Ben sadece yatarken 2 top veriyorum. Ağzına bırakıyorsunuz zaten tadı çok güzel hemen eriyor da bebekler rahatça eritiyor ağzında. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama sanırım günde 6 defaya kadar verilebiliyordu.

her gün mü veriyorsunuz :smiling_face:

Bu aralar diş eti şiş gibi ve çok kaşıyor o yüzden her gün veriyorum :melting_face: rahatı yerindeyse vermiyorum. Çok fazla dişini kaşıyıp kulağını vs çekmeye başladığında veriyorum genelde. Uykuya geçişi baya kolaylaştırdığını söyleyebilirim :blush::blush:

@Bartumm kuzuu senlik konu var

Bende bundan kullanıyorum memnunum günde 4 5 kez veriliyor mak. Adet olarakta ben maksimum 4 5 tane veriyorum ama genelde gündüz pek vermiyorum akşam ve gece uyumadan önce çoğunlukla tercih ediyorum gece rahat bir uyku çeksin diye

Ben eczanelerde bulamadım.internet almayı da doktor tavsiye etmedi. Acaba nereden aldınız ? Adana da yaşıyorum bu arada .

Hepsiburada dan sipariş etmiştim ben

Canım bildiğim kadarıyla eczane üzerinden satışları yok sadece internetten satışı var bendenternet üzerinden verdim hiç sorun yaşamadım hala kullanıyoruz

Ben bunu bulamadım ben aradığım da hiç bir yerde yoktu bende jel sprey aldim ama bu daha etkili diyor doktorlar doğal içerikli rahatlıkla kullanabilirsiniz