Kızlar bu uygulamayı kullanan var mı ücretli kısmını kullanan var mı yani doktor bey kendi uygulamasını gerçekten çok övüyor ben uygulamanın üyeliğine kayıt olmadan pek bir şey anlamadım açıkçası kullanıp ücretli kısmından memnun olan var mı yani sorunlarıma doktora gitmeden çare bulabilir miyiz yani doktor Bey’in aslında bize söylediği bu tam olarak yani %80 hastaların çoğu hastaneye gitmeden bu uygulama sayesinde sorunlarına çözüm bulabiliyor demişti dün
Ücreti ne kadarmış merak ettim bende indirdim güya ama yok bakmadım hiç incelemedim… çok övüyordu aynen ama ne kadar verimli olabilir ki bilemedim sıcak gelmedi bana Kendi doktorum bile muane etmeden birşey diyemem derken uygulamadan teşhis nasıl olur ![]()
Ben bir ara fiyat almıştım bundan 7-8 ay önceydi sanırım.Uygulamasini hiç indirmedim, online doktor olarak ne kadara muayene ettiğini, whatsaptan 7/24 ulaşmanın maliyetini sormuştum.
Paket usulü hizmet sunuyor ve paket içeriği arttıkça maliyet artıyordu, bana biraz tuzlu gelmişti online olarak işe bakinca özelikle daha maliyetli.Suan sağlık bakanlığınin Uhd sisteminin benzeri, muhtemelen uzaktan şu tahlilleri yaptirin diyor, reçeteyi iletiyorlar.Bebegin gelişim takibi hakkında online görüşme yapılıyor ayda 1 defa, bu görüşme sayısı da artsın derseniz fiyat iyice katlanıyor.
Dünkü konuşmasını bende gördüm iyi bir doktora benziyor ama her bebek aynı değil o da var ve bir tahlil olsa elimizde devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var iyisini bilmek mesele
Uygulamada aylık 99 tl 3 ayda 279 tl % 10 indirim ile diye yazıyor ama
Tabiki orası öyle bende merak ettim acaba kullanan var mı diye
Oooo çok iyi öyleyse benim dediğim online doktorluk uygulamayı hiç indirmedim bilmiyorum malesef, whatsaptan yazışmıstim