Oto koltuğu

Merhaba hanımlar kullanığ memnun kaldığın oto koltuğu varmı acaba

Bize de lazım oldu var mı önerisi olan? Özellikle yatış pozisyonlu lazım uzun yol için. 360° dönenler de varmış kullanan var mı? Uzun ömürlü gerek 1 kere alacağız.

1 Like

Bende almak istiyorum surda bekleym​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ben bir süredir yoyko ultimate 360° kullanıyorum. Araçta isofix olmasa da kullanılabiliyor, döndürmesi falan gayet rahat her 90° kilitleyip sabit kalabiliyor. Bebeğin yüzü aracın arkasına bakarken 3 kademe yatabiliyor öne bakarken o kadar yatmıyor ama genelde yzüü arkaya bakacak şekilde kullanıyorum ben o yüzden problem olmadı benim için. 0-36 kg arası kullanılabildiği için baya uzun süre kullanırız diye düşünüyorum bebeğim de içinde rahat ediyor :blush:

1 Like

İsofixsiz nasıl sabitlediniz kemerle mi? Bizim araçta da yokmuş isofix bağlantısı. Yatış pozisyonu sıkıntılı diye yazmışlar yorumlarında ama memnun musunuz?

Banada uzun yol için kullanışlı lazım her ay memlekete gidiyorum 5 saat yol çocuğun da rahat edebileceği kullanışlı ve dayanıklı bişey arıyorum çok da anlamadım yorumlar hep bi değişik pek güvenemedim netteki yorumlara

Kemerle sabitledik biz. Şimdilik uzun yola çıkmadık en fazla 40 dakika yolculuk etti arabada ama herhangi bir sorun yaşamadık. Keskin virajlarda bi tık sallandı ama çok çok az yani pusete göre baya güvenilir. Bu sallanma kısmında yatar poziyondaydı dik pozisyonda öyle bir sorun da yaşamadık.

1 Like

Çok teşekkür ederim bizim yol uzun 6 7 saat ama bakalım inşallah sorun olmaz

Prego strongfix. 360 derece dönebiliyor. İsofikli bide rahat taktık arabaya memnunum şimdilik

Bende ona bakıyodum şimdi memnunmusunuz uzun yolda kullandınız mı birde oturma yeri geniş olması lazım bizim kız biraz etine dolgun darlığa da gelemiyor

Gayet geniş memnunum şuanlık. Evet memlekte gidince kullandık 6.5 saat yoldu tabi bazen kucağıma aldım bazen ağladığı oldu

Teşekkür ederim

Joie i spin 360 kullaniyorum. Hem kullanışlı hem adac puanı yüksek. Ben adac sitesinden puanlamaya bakıp almıştım.