Kızlar dün bitane oto koltuğu altık kızım 9 aylık artık pusette durmuyor bende sürekli araba kullanan biriyim pusette götürüp getirirken zor oluyor. Dün aldık bitane ama izofix bağlantısı yok normal kemerli olanlardan aldım markası BABYHOPE. Araca nasıl bağlanıyor isofix bağlantısı olmayanlar. Bilenler yardımcı olabilir mi
Hayranim araba suren kadinlara . Bende ne guzel ogrencektim de geri geri gidemiyom
hamile olunca esim biraktirdi ..bu hafta bizde takacagiz insAllah olur.
Koltuğu insan bağlar gibi kemerle baglarsiniz. Minderi varsa kemerin altında kalacak. Rahatsız etmemesi adina. Bir de bir tık yatış pozisyonu verip altta açılan boşluktan geçirebilirsiniz kemeri yine. Koltuğun baş kısımlarında kemer geçiş yuvaları olması lazım. Yüzü arkaya bakacak şekilde koyunca da oradan geçirip insan bağlar gibi kemeri takarsiniz. Bizim arabada da isofix yoktu ama isofixli alıp isofix aparatı aldık öyle taktik
Ya teşekkür ederim sabah müsait zamanda bakıp deneyeceğim. Ya aracımda isofix vardı aslında ama isofixliler aşırı pahalı geldi bana. Birde uzun yolculuk yapmıyorum genelde o yüzden isofixsiz aldım bizim burda tanıdık bir satıcı abi var 3 bine aldım uygun geldi öyle kaptım o yüzden daha bakmadık nasıl takılıyor diye
Çok teşekkür ederim habişşş darısı başına inşallah sen kadınsın istesen yapamayacağın hiç bişey yok
ve gerçekten bi kadına şart olan bişey. Araba sürekli benim elim kolumdur heryere çıkarım
Ben de istiyom ama panik atak var gibi tek basima duz giderimde geri kim getircek beni biri düdük calsa kessin çakarim bi yere
yada 15 dk yolu 1 saate giderim 1 takar oyle giderim. Daha once asfalta 4 takip gitmisligum var ama fitesa bakmadan gidemiyom.Ama basarirsam ilk once koydeki arkadaslarimin yanina gidecegim .
Ahaha kız çok güldüm Allah iyiliğini versin alışırsın ya bende öyleydim diyodum ışıklarda durdum mu nasıl kalkacak kornaya basarsalar heyecan yaparım falan
şimdi eşim diyo benden hatta çoğu erkekten iyi sürüyorsun
e bide manuel kullanıyorum ben şdşcşf
Ooo iyi maşallah darisi bna artik
İnşallah canım