Büyümez olur mu genç kız olmuş 3 aylık olacak benim prensesimde çok şükür zor günler geride kaldı, daha zor günler kapıda
Guzel gunlerde kullanın. Hangi marka tercih ettiniz?
Kimse anneligin kolay olacagini soylemedi Ben ilk 4ay hic sıkıntı cekmedim biliyomusun uykusu,hastaligi,gazıvs hic olmadı. Ama sütümüzden kabız yada ishal oluyolar yediklerimizde ilk yarım saatte sute sirayet etmeye basliyo diye yedigime ictigimede cok dikkat ettim tabi. 4.5-5,5 arası Allahim ne uykusuzluk ne uykusuzluk yorgunluktan gunleri saatleri şaşmıştım artık son 1,2haftadir gene duzene girmeye baslad hamd olsun. Zorlugu bitarafa her hafta yeni bisi ogreniyo ve izlemek cok keyifli
Çok şükür yeniden düzene girmesine çok sevindim, sen zaten çok sevgi dolusun, bebeğini de çok sevgi dolu yetiştirdiğine şüphem yok…Prensesin seni ne kadar zorlarsa zorlasin şikayet etmezsin onun da guzel yönlerini görmeye cabalarsin ki bir an önce o günler geri de kalsın diye…Annelik zor evet ama çok mucizevi, Allah isteyen, layıkıyla annelik yapabilecek herkese bu güzel duyguyu tattirsin inşallah…Benim prensesim 3 defa Rsv atlattı çok zor günler geçirdik, hepsi tecrübe oldu ama şuan şükür iyi, hastalığı dışında beni de zorlayan birşey olmadı çok akıllı Allah’a bin şükür
Rsv mii ignesi yurtdisindan geliyomus cok pahaliymis ve bebekler cok zor atlatiyomus diye mevlut yapmadim misafir kabul etmedim kimseyede gitmedim ille gormek isteyen oldumu parkta acikhavada filan gorustuk guzel gunesli gunlerde sen 3kere atlatmissin cok gecmis olsun kimbilir nasi zor gunlerdi bebek icinde acı dolu
bidaha gelmez ins. Cok gecmis olsun
Aşısını onermiyorlar zaten çok araştırdım, o yüzden yaptırmadım, hiç bir yere çıkmadım…Babasından bulaştı, kendisini ne kadar korusa da aynı evde malesef bir şekilde bulaştı …ilki çok ağır geçti, yoğun bakımın eşiğinden döndük, 2-3 hafif geçti…çok teşekkür ederim
Bnm gucum yetmez o aşı parasına zaten muhtemelen ama icime su serptin yakalansakda yogun bakimsiz yada daha ciddi bi sorunla karsilasmadan atlatilabiliniyormus demek. Hastaliklar uzak olsun ama bilgi edinmek guzel buranin bu avantajini seviyorum bilmedigin herseyi ogreniyosun
Saturasyon iyiydi ilk zaten ona bakılıyor, yüksek ateş olmadığı için girmedik yoğun bakıma…Çok ilginç şekilde üçünde de ateşimiz yoktu çok şükür, EKG, röntgen, 2-3 defa kan alimi vs çok inceliyorlar rsv de …Allah’a şükür 40 günlük bile değildi ama atlattık, ben öldüm öldüm dirildim ama gözümün önünde acı çekiyordu resmen
Baby plus e bebekten almıştık
Uyuyunca boynu yamuk duruyor tam anlamıyla rahat değil puset çok iyiydi. Bu defa hep kafasını düzeltmek zorundayım.
Teşekkür ederim
Bunu nasıl kullanıyorsun ki temu da ne olarak arattınn
Uzun araba yolculugu diye