Oto koltuğuna kaçıncı ayda geçtiniz

Merhaba hanımlar bebeğim 5 aylık pusete ayaklari artık sığmıyor. Oto koltuğunda Yenidoğan yani puset özelliği var geçsemmi bilemedim siz ne zaman geçtiniz?

5ay 20gunluguz ayin 16sinda 67cm ciktik ama yaşına kadar oto koltugu kullanmayi dusunmuyorum

Biz 7 aylık olduk oğlumun boyu uzun artık kalkmaya çalışıyor puseti daha dün çıkarmak zorunda kaldım oto koltuğu artık kullanacağım ama koltuk fazla yatmıyor uyudugunda artık sürekli kontrol edeceğim doktorum 6 aylıkken gecebilirsin demişti ama gecmemistim

7.5 aylik bebegim, daha 2 gun once siparis verdim gelir gelmez gececegim.

5 ay 16 günlüğüz, boyu 70 cm civari artik pusete sığmıyor ve omurgasini sıkıştırıyor. Dun oto koltuğu satin aldim ve puseti kaldirdim.

Pusette zor olmuyormu ama

Bizde 4 ay 26 günlüğüz ama boy 71 cm pusette bende omurga konusundan dolayı emin olamadim

Hayırlı olsun kaç cm şuan

Boyu kaç cm bende doktora sormayi düşündüm ama erken der çünkü daha 4 ay 26 günlük. Ama sığmıyor da bilemedim

Ayaklari hafif disarda kaliyo suan birtek oda suan bi engel teskil etmiyo. Oto koltuguna oturtmaya basladigimda desteksiz oturuyo hale gelmis olur diye dusunuyorum ilk gunden beri boş pusete direkt koymadim zaten. Hep bi puset minderi yada alt acma minderleri olur ya onlarla oturdu. Konforlu bence rahat edemese sevmez oturmak istemezdi zaten yada rahatsiz biyerde uyuyamazdi die dusunuyorum ama sanki yine bile erken arabada koltuk icin cunku uyudugunda koltukta nasi olcak hadi destekle otursa bile bagladim cocugu kemerler oturmasinda sorun yaratmadi uyumasi

71 cm demislerdi 6. Ay asilarina gittigimizde

Koltuklar da yatar pozisyona geciyor

Oto koltugunda seyahat ettiginizde deneyiminizi paylasirsiniz bizimle. Benim kızım icin puset hala yeterli bence.

1 Beğeni

6 7 ay asagi yukari

Sunu almistim
Iki fonksiyonu var 9-18 kilo
18 -36. Kilo

9 aylikdan 12 yasina kadar artik ne kadar kullanirsam

Ben 0-18 kg tercih ettim. Dogumdan 4 yasina kadar kullanıma uygun. Tabi adac skoru ve dönebilmesi de benim icin önemliydi. Pusete sigmiyorsa sizde dogumdan itibaren ya da kilosuna gore tercih edebilirsiniz. Sigmamasi zaten omurganin dogru konumda olmadigi anlamina geliyor. Hem omurga sagligi hem solunum açısından uygun boyutlarda olmasi onemli bence.

1 Beğeni

Berna ne tatlı bu maşallah seni görmeyeli uzun zaman olmuştu maşallah buyutmussun Huma kuşunu :nazar_amulet:

1 Beğeni

Geçen ay 71 di 7. Ay kontrolüne gideyim uzadı çünkü ayağı ile ittiriyor kendini kalkmaya çalışıyor ayağını kaldırıyor. Biz mecburen koltuğa geçeceğiz

Bende dönen aldım yani bu şekilde pusetten çok farklı değil sadece bir tık dik oldu gibi

1 Beğeni

Yaa büyümüş dimi teyzesi​:heart_eyes: masaallah icin ayrica tesekkurler buarada​:kissing_heart: sen nasilsin buyuttunmu evlatcanını:smiling_face_with_three_hearts: