Merhaba kızlar sabah 2.5 aylık bebeğimle yola çıkıcaz otobüsle 3 4 saatlik bi yolculuk olcak İstanbıldan sakaryaya aşırı stres ve heycan yaptım daha önce böulr bi tecrübesi olan anneler neler yaşadınız ne gibi önlemler aldınız benimle paylaşırmısınız ![]()
2.5 aylıkken Yozgat’tan Ankara’ya gitmiştik 3 4 saat suruyo dur kalkla ..annemler le gitmiştik araba kalablaikti eşim babam önde arkada annem ben bebeğim ve iki oğlum daha vardı çok zorlanmadik sürekli kucağımdaydi zaten ama yeni sünnet olmuştu bide Gazi başlamıştı onun için gitmiştik Ankara’ya gidene kadar ara ara ağladı emzirdim uyudu uyandı zaten arabanın sallanmasiyla genel olarak uyuyolar çok kalın giydirme mesela araba sıcak oluyo inerken falan giydirirsin..gelirken ilacını almıştık o yüzden rahat rahat gelmiştik ..otobüsle gideceksende bı örtü al emzirmek için çünkü sık emmek isteyebiliyor oyuncağını al şıkırtili bişey olabilir sen kendine su al mutlaka sürekli kucakta olduğu için bunaliyo insan
1 aylıkken Bursa’dan Samsun’a gitmiştik. Küçükken daha kolay oluyo inan büyüdükçe zorlaşıyo sıkılıyolar huysuzlaşıyolar. Sıkıntı yaşamazsın zaten mesafe çok kısaymış
Ben de kızım o kadarken İstanbul’dan Sakarya’ya gittim o zamandan beri hala da ara sıra gidiyorum kızım 14 aylık. Ama ben Sabiha gökçen havalimanından biniyorum otobüse o şekilde 1 saat 20 dakika sürüyor. O yüzden pek sıkıntı yaşamadım ben şimdiye kadar yolculuklarda, kızım da o aylarda zaten otobüse binince uyurdu. Kucağımda uyuyarak giderdi. Emmek isterse örtümü örtüp emziriyordum. Büyüdükçe sıkıntıları artıyor tabi şimdi daha zor oluyor oyalamak ama yine emzirip uyutuyorum o şekilde kolaylaşıyor bizim için.
1 ay 5 güblük bebeğim ile yarın ankaradan kırıkkaleye gideceğim
Arabayı ben kullanacağım ve bebeğimle tek yola çıkmak zorundayım.
Esas ben buna tedirginim bebeği ile tek araba yolculuğu yapan var mı?