Oyun aktivite tavsiyeleri

Canım güzel anneler özellikle eski anneler 3ay 3 günlük anne olarak bize tavsiyeleriniz nelerdir tabi ki her bebek farklı fakat her bebeğe uyacak oyun etkinlik eğitim vs gibi yapın yada yapmayın dediğiniz neler var mesela bana böyle bir hediye gelmişti kundak yapmayi hem sevmeyip hem beceremeyen biri olarak elim ayağım oldu resmen bu bana ilk doğduğu andan itibaren kullanıyorum tavsiye ederim

Tummy time etkinliği, altını ve kıyafetlerini çıkartıp giydirirken nasıl yaptığını anlatarak, konuşarak yapabilirsin. Piyanolu oyun halısı bebeğim çok seviyordu tavsiye ederim uzun süre kullanabilirsin. Kitap okuyun. Kitap okumaya ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence biz bugün 9 aylık olduk kitap okurken heyecanlanıyor, heyecandan elini kolunu oynatıyor, ses çıkarıyor konuşmaya çalışıyor. Çıngırak alabilirsin ses çıkardıkça hoşuna gidiyor. Suan aklıma gelenler bunlar canım.

1 Beğeni

10 yasinda bi kizim var birde 5 aylik kizim var sanki ilk cocugummuş gibi herseyi unutmusum surekli burda soruyorum aklima takilanlari bende köşede beklerim yorumlari :smiling_face::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Piyanolu oyun halısı, parmak kukla, hışırtılı kitap Asilin o dönemde sevdiği oyuncaklarıydı. Size de tavsiye ederim. Ekstra materyalsiz olarak da şarkı söylemek, sohbet etmek.

Patiklerinde zil olan tulumlar almıştım ses çıkardıkça heyecanlanıp daha çok hareket ediyor hareket ettikçe zil sesi artıyor bu da hoşuna gidiyordu. Ama şuan patikli giydirseniz sıcak olur.

Kukladan sıkılıyor oyun halısı dan da çıkar asla durmaz kitaplari yemek için kullanıyor :sweat_smile: bu ara kanepe kirlentlerine sardı onlarla dövüşüyor

Asilin de kitaplarının köşeleri hep yenmiş durumda :grinning_face_with_smiling_eyes: Hışırtılı kitap bez olduğu için onu koparamıyor köşe kısmında da silikon diş kaşıyıcı oluyor onu çiğniyordu ses de çıkarınca hoşuna gidiyordu.

Ay daha bu aylarda dur durak yok ilerleyen dönemde ne yapcaksam geçen bantin ucunu yemiş oğlumda çok şükür büyük tuvaltiyle çıkarmış :sweat_smile: