Oyun alanı önerir misiniz?

Kızlar merhaba,

Öncelikle bayramınız kutlu olsun :cherry_blossom:

Benim kızım 8.5 aylık ve çok hareketli bir bebek. Son 1 haftadır bir yerlerden tutunup yürümeyi öğrenmiş. Emeklemesine ve bir yerlerden tutup ayağa kalkmasına yetişemiyorum artık. Aşağıya fotoğraf paylaşacağım. Bu oyun alanları kullanışlı oluyor mu? Almak için acaba geç mi kaldım?

1 ay falan kullanırsa almayı düşünmüyorum. Ama uzun süre kullanışlı oluyor derseniz almayı düşünüyorum.

Başka önerisi olanda varsa merakla önerilerinizi beklerim :heart_eyes:

Eymenin vardi bir kac ay kullandi baska model sonra bahceye aldim

Merhaba iyi bayramlar, ben kızım 7 aylık olduğunda top havuzu almıştım içini aynı bu toplarla ve sevdiği oyuncaklarla doldurmustum ama 7.5 aylıkken emekledi sonra havuz sadece sus olarak ortada kaldı.Ayaklaninca bu tarz şeylerin içine zaten girip vakit harcamiyorlar, kullanmadığı zaman degerlendirelim deseniz bu oyun alanı nasıl değerlendirilir onu da bilmiyorum..Aslında çocuktan çocuğa yine değişen birşey belki çok sever sürekli oynar vs..Emeklemeye başladıktan sonra oyun çadırı almıştık onu çok uzun süre kullandı şuan mecburen kaldırdım fakat ilerleyen dönemlerde yine kullanacaktir, içine girip kitabını okuyup bebeklerle oynuyordu belki onu almayi düşünebilirsiniz, ilerleyen zamanda da kullanacağı için elinizde patlamaz