Oyun atölyesi

Bebeğim dokuz aylık olacak altı ay sonrası bebekleri kabul eden bir oyun aktivite atölyesi buldum bu tarz yerlere götürüp memnun kalan var mı acaba ya da erken mi şu an için

3 oglani da goturdum eymeni de gondericem bir kac haftaya sadece bi sorunumuz var herseyi agzina goturebilecegini zannediyo yemek zannediyo bazi seyleri anlamiyo daha tam farki kresde yeterince dikkat ederlermi diye dusunmekteyim simdiye coktan basliycakti.cocuklar icin guzel eglenceli yoksa yararli.

Ben bebeğimin bütün aşıları tam olmadan böyle yerlere götürmeyi tercih etmem. Çok küçükler eller hep ağızda. Orda bulunan bütün çocuklarla mikropları paylaşacaklar. 2 kere oyun evine götürdüm 1 yaşından sonra hep yanındaydım çıkar çıkmaz ıslak mendil kolanyayla ellerini temizledim eve gelincede yıkadım.

Asilarimiz tam zaten dezenfektan var griste mecburi

1 Beğeni

Evet bende tam olarak bundan endişe ediyorum annelerle birlikte bir saat etkinlik yapılıyor sadece ben yanında olacağım hep ama herşeyi ağzına götürmek istiyor o yüzden hasta falan olmasından korktum

Benim bahsettiğim kreş gibi değilde veli eşliğinde bir saatlik oyun grubu

Bizde oyle zaten once veli duruyo 1 saat sonra kendi duruyo.meyve felan goturuyorsun.icecek.

Kres degil biraz okul oncusu egitim gibi

Merhaba Asil 19 aylık hafta bir gün bir saatlik ebeveyn gözetiminde olan oyun grubuna götürüyorum kendisi çok sevdi. Şimdi hava sıcak olduğu için açık alanları daha çok tercih ediyorum parka pikniğe falan gidiyoruz. Ama hava soğuyunca hafta iki defa olacak şekilde plan yaptım. Bizim bebeğimiz sizinkine göre daha büyük o yüzden keyif alıyor ama sizinki hala anneye bağımlı belki Asil kadar eğlenmeyebilir

1 Beğeni

Anladımm :smiling_face_with_three_hearts: denemekten zarar gelmez götürüp bir göreceğim nasıl olacağını

1 Beğeni

Evett küçük olduğu için tereddüt ettim zaten hep bir yaş üzeri diyordu sorduğum yerler bir iki yer bir yaş altı çocuk kabul ediyor o yüzden tecrübeli annelere sormak istedim​:blush: evde bir yere kadar yetebiliyorum bir yerden sonra sıkılmaya başlıyor sosyal gelişimi içinde iyi olur diye düşündüm bir günlük deneme dersine gidip öyle karar vereceğim artık :smiling_face_with_three_hearts:

Denemekte fayda var bir oryantasyon görün sorunsuz geçerse arada götürürsünüz ikinize de iyi gelir

2 Beğeni

Bence de :smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederim dönüşünüz için