Kullanip memnun kaldiginiz oyun halisi varsa tavsiyede bulunabilir misiniz acaba? Piyanolu olan modellerden almak mi daha mantikli olur, yoksa sadece oyuncakli olan modellerden mi?
Piyanolu kullanıyorum ben babycim ayakları ile ses çıkarınca çok hoşuna gidiyor büyüyünce sadece piyano olarakta kullanabilirsiniz bence fiyat performans ürünü ben beğeniyorum
Minderi ince mi acaba altina baska bir sey sermek gerekir mi?
Evet ince ben yorganını seriyorum
Merhaba arkadaşlar bebeğim 3. Ayına girdi piyanolu oyun halılarından almak istiyorum fakat hangisi daha sağlam iki üç teknede kırılmaz bilemedim:) fiyat performans olarak alıp memnun kaldığınız ürün varsa benimle paylaşır mısınızzz
BabyLondy Dinozorlu Güneşli Piyanolu Bebek Oyun Halısı Eğitici Oyuncak Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben sunu aldim 2 aydir kullaniyorum, memnunum. Cogunun malzeme kalitesi falan aynidir zaten, pek farklari oldugunu dusunmuyorum. Oyle bilinen markalara yuksek fiyatlar odemeye de gerek yok. Ilk geldiğinde “malzeme kalitesi cok kotu bu ne boyle” demistik ama kurulumunu yaptiktan sonra sorunsuz bi sekilde kullandik ve kullanmaya da devam ediyoruz.