1 bucuk ay önce dogum yaptım dogum sonrasi ilk ilişkiyi yapamadım cok ozur diliyorum ama tek amacım normal mi bu kadarı diye sadece merak ediyorum sizlerden başka sorabilecegim baska kimsem yok. Iliskiye girmek istedim ama yapamadim içime girmeden çok acımaya başladı zorladım icime girince icim yanmaya basladı tutamadim kendimi agladim aglatacak derecede acır mı dogum sonrasi ilk ilişkide?
Bir de bir sorum daha var bu kadar kisa surede vajina darlaşır mı çok zor girdi ondan soruyorum
Bu sorularim icin cok özür dilerim ama birisine sormam gerekiyordu
Sezeryan olmama rağmen benimde ılk bırlesme o sekıldeydı ıcımde yara varmış gıbı yanma ve acı oldu 3 .bırlesmede duzeldı bır sorun varmı Buse doktora gıdecektım suan bır sorun kalmadı sanırım doğum seklı ne olursa olsun doğumdan sonra rakımın toparlanması zaman alıyor
1.5 ay sonra bende denedim ama acıdan yapamamıştık. 2 aylık olunca yapabildim. Kayganlaştırıcı ile deneyebilirsin. Kuruluk da acıtıyor
Dogum sonrasi vajinada biraz kuruluk olabiliyor belki ondan kaynaklidir
Bızde 3 ayda daha rahat edebıldık bırlıktelık sırasında
Darlaşmiş gibi vajinam bu kadar kısa sürede darlaşır mi peki
Yukarıda arkadaşımız bunu çok güzel açıklamış aslında kurulukdan ötürüdür diye ama bir problem olduğunu düşünüyorsanız doğum yaptığınız kadın doğum uzmanına gidip muayene olabilirsiniz
teşekkür ederim
Canım bende normal doğum yaptım ve 3. Doğumum doğum sonrasında cinsel ilişki 3 defa acılı oluyor sonra düzeliyor kayganlastirici kullan canım