Özel bölge

Kızlar akşam bu saatleri oldu mu özel bölgem kaşınıyor Hem de öyle böyle değil resmen kanıyor o derece şişmiş Yürüyemiyorum resmen Sadece akşamları başlıyor Onun dışında Yok bir şey neden olabilir sizce bir haftadır ilişki de yok kan atıyorum resmen var ya parçalıyorum o derece lütfen biri cevabını bilsin 4 gecedir böyle gün içerisinde hiçbir şey yok Sadece akşamları başlayan kaşıntı

Mantar olabilir. Siğil falan var mı? Geçmiş olsun bu arada

Teşekkür ederim :cherry_blossom:mantar da düşündüm sadece akşamları başlıyor gün içerisinde olsaydı hadi.herneyse siğil de var yani tahriş gibii benziyor sivilve gibii travazol sürdüm aşırı yanıyor

Siğil varsa kadın doğuma bir gorunun bence sanırım hpv kaynaklı da siğil olusuyormus. Bir uzman görsün kaşıntı içinde rahatlatacak birşeyler verir hem.

Anladım canım teşekkür ederim Pazartesi günü gitmeye çalışacağım İNŞALLAH ama hani burada yaşayan var mı diye merak ettim​:innocent::cherry_blossom:

Canım mantar olma ihtimali yüksek 2 krem verecek doktor sana ikisini de kullan. Hızlı iyileşir. Bide iç çamaşırıin ıslak kalmasın sık sık değiştir. Ve 60 derecede yıka iç çamaşırlarını geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım​:cherry_blossom::cherry_blossom:iç çamaşırları elden yıkarım akıntı cok oldugı için ped kullanıyorum evde enfeksiyon falan kremlerim fitiler var kullanmayı unutuyorum akşam da cefasını cook cekiyorum bide mantar hep kaşınmaz mı sadece akşamları mı başlar​:pray:?

Bide çok afedersiniz ama doğumdan sonra tabi 6 ay dogum yapalı da akıntı nasıl olmalı sizce sarı olması gerekmiyor mu bnim bembeyaz ?