Özel bölge

1,5 yaşındaki oğlumun pipisini elleyince kendini geriye çekiyor neden olabilir herhangi bir kızarıklık morluk yok başına gelen yaşayan varsa yardımcı olur musunuz

Sünnet oldu mu canım

Ben her doktor kontrolüne gidince doktor pipisine dokunuyor ve kontrol ediyor doktora gostermen lazim bence cok hassas bi konu bu

Pipisine mi testislerine mi dokunuyor? kaç aylıktan beri dokunarak muayene ediyor?
Benim bebegim 9 aylık her ay kontrole gidiyorum dört dr değiştirdim hiçbiri dokunarak muayene etmedi ustelik iki aylıkken testis iltihabı gecirdi oglum. Sadece gözle muayene ediyorlar. O yuzden merak ettim sormak istedim

1 Beğeni

Yok olmadı daha canım

Evet canım sorma ya yarında doğumum var doğum olucak Allah’ın izniyle şimdi oda böyle oldu öyle bi stres sıkıntı üzgünlük varki hangi birine yanayim çocuk doktoruna götürdüğümde kesinlikle hiç özel bölgesine muane edilmedi bakılmadi bile

1 Beğeni

Doğumum var yazmişsin yanlış anlamadiysam 2.bebegine hayırlı doğumların olsun sağ salim alkucagina canım bizim doktorumuz dokunarak muayene ediyor geçen ayki 5.ay kontrolünde dokundu sizde söyleyin doktorunuza eliyle baksın bagzi durumlarda sünnet olması gerek diye biliyorum belki o sebeplerden birinden dolayıdır birde bu yaşlarda cinsiyetlerinin farkındalığına varmaya başladıkları dönem fazla ellemeyin kendisi ellerse oynarsa ilgisini başka şeye çekin

İnşallah canım sağolasın tamam canım bakalım yarın babası bi doktora çıkarcak

İnşallah bi sorun olmaz

Bebeklikten beri 5 aylik olduk ve kontrolünde ele muayenesi yapiliyor testistlerini hafif sıkıyor şiş yapabiliuor mu diye ve pipisine bkiyor
Bizde daha sünetten olmadik suunet gerektirexek onemli bisey varda diye kontol ediyor biz almanyadayiz burda cok onem veriyorlar muayne ederken doktorlar

Allahım sana güc kuvvet vrrsin saglikla kucagina al bebegini inşlah
Belki de oglunun sünett olmasi lazim bence başka bi doktora goster belki bu yüzden agriyor pipisi
Hatta ben doktora dedim basen morariyir gubi oluyor dedi bazen normal bu durumalar gecici idrar testi istedi zaten hemen bakti korkulacak bisey tok dedi oyle
Allahım sifa versin cok gecmis olsun canim benim
Sen güclü bi annesin allahin izniyle herseyi atlatacaksin sikma canini stres yapma bebegini kucagina alinca hersey gececek allahin izniyle :palms_up_together:t2: