Özel bölgesi döküntü

Kızlar bebeğim 1 yaşında yaklaşık 1 haftadır özel bölgesi dökmüş pişik değil kıpkırmızı pul pul dökmüş kaşınıyor da altını açıyorum deli gibi kaşıyor çocuk bende şehir dışındayım bi türlü fırsat bulup götüremedim özel bölge olduğu için resim atamıyorum ama bu nedir acaba başına gelen varmı nasıl geçer ya çok kaşıyor çocuk

Cokmu sicak hava almiyormu SIcaktan da olur ama dikkat etmen lazim iltihap kapmasin.nokta nokta oluyo boyle.islak bez kullanmamaya calis.

Islak mendil kullanmıyorum şuan yıkıyorum hep ama anlamadım ya hava da aldırıyorum sürekli ama yok geçmiyor

bizimde öyleydi çocuk doktoruna götürdüm hametan yazdı iyi geldi geçirdi havalar sıcak özel bölgesi sürekli kapalı olduğu için terleme ve yeni şeyler tatığı için idrardan dolayı olmuş dedi acile götürün bence çok aşırı rahatsız oluyorsa çocuk

Pişik yada mantar olabilir banyoda altını yıkayın sık sık hametan iyi geliyor

Merhaba, tatilde tam kasık kısmında oğlumun önce kızarıklık ve pul pul dökülme başladı. Doktorumuz önce %40 çinko icerikli krem verdi ama ben ilk gördüğümde mantardan şüphelendim. Haklı da çıktım, geçmeyince mantar kremi verdi bugün tamamen söndü.

Yaa mantardan şüpheleniyorum bende çok kaşıyor yarın memlekete dönüyorum gidince götüreyim inşallah