Özel konu ( bebeğiniz ile aynı odada mı cinsel ilişki yaşıyorsunuz

Bebek etkilenşr herşeyden diyorlar ya siz bubç durumu nasıl yapıyorsınız uyanarak soruyorum kaynanamlar ila aynı evde yaşıyoruz ve uyurken oluyor tabi bebek etkilenşt mi yine aynınodada

Etkilenir mi bilmiyorum uyuyor çünkü bizde genellikle aynı odadayken yaşıyoruz uyurken oluyor. Tabi bir yaşdan sonra olmamalı diye düşünüyorum ben

Bu konuda bir psikoloğun videosuna denk gelmiştim. 6 aydan buyuk bebeklerin bulundugu oda da cinsel birlikteligin uygun olmadığını söylemişti.

Aslında bu konuyu bende merak edıyorum ama kızım suan 2,5 aylık . Genelde onun uyumasını beklıyoruz hata ne olur ne olmaz dıye uzerımıze battanıye ortuyom . Tabı buyunce bıraz dha dıkkatlı olmk gerekır.

1 Beğeni

Ay annem gile gile geldik yeğenim bir yaşında oyuncak bez bebeği var bianda onu yere yatırdı dudağını öptü üstüne çıktı ben gülmekten konuşamadım iyi bbisi değil bence kendni anladığında yanında yapamamak gerekir

Ne kadar kötü bir durum ya​:thinking:

Tabiki kötü onlar anneyi babayı örnek alıyorlar o yüzden bizler her yönden dikkat etmeliyiz

1 Beğeni

Evet ya çocuklar anne ve babanın aynası yani çok dikkat edilmesi gereken konular

Sizin durum zor açıkçası ben aynı odada olmak istemiyorum

Zor bi konu musait normalde caiz degil ama odasi musait odasi olmayan malesef yapicak biseyi yok.yani herkesi anlamak lazim.

Bebeğin beşiğinin üzerinde cibinlik tarzı birşey varsa onun üzerine örtü atın, yani paravan görevi görsün. Bebeğinize bir çadır oluşturmuş olursunuz bir nevi ayrı bir ortam olur artık. Tabi dikkat edin örtü yüzüne çok yakın olup solunumuna engel olmasın kuzunun.