Eymenk
November 18, 2025, 7:35pm
1
Kizlar ozel bir durumum hakkinda konusmak istiyorum.
Hamilelik suphem vardi bir kac haftadir gunum gecmedi ama yine meraktan bi test yapayim dedim.
Baktim gercekten iki tane cikti
Bir hafta daha bekleyeyim diyorum
Ona ebeme haber ediyim diyorum.
Sizde degerlendirebilirmisiniz testimi
Şüphe varsa olabulir daha yeni olduğu için silik çıkmış ilk gebeligimde böyle çıktı hamileydim ama bi süre sonra kalbi durdu ben günüm geçince yapmıştım istenmeyen bi gebelikmi hayilis olsun
Saye
November 18, 2025, 7:54pm
3
Bence aşırı belirgin bir çizgi. Benim hamilelik testim de böyleydi Allah hayırlısını versin inşallah.
1kubra
November 18, 2025, 7:56pm
4
İçinize doğmuş demek ki. Çizgi gayet net görünüyor hemen çıktıysa bi de kuruma çizgisi de değildir
Eymenk
November 18, 2025, 7:58pm
5
Yok asla aklima oyle bisey gelmez allah korusun istememezlik.sasirdim tabi.herseyin hayirlisi canim.bir hafta sonra tekrar de icer dedigim gibi.
Hayırlısı olsun yok ondan demedim yani beklenmedik suprizmi oldu benim oglumda supriz oldu rabbim bağışlasın size
Eymenk
November 18, 2025, 8:00pm
7
Cikti kubracigim sadece sey sIkintim var benim belirtiler 2 trimester da baslamiyo ebem demisti seninkinler 1 trimester basliyo malesef.mide bulanti yorgunluk felan.
Eymenk
November 18, 2025, 8:01pm
8
Aynen canim hahahaha benim 4 oglanda bana supriz di
Bu ay geciktim bende korktum tam bugün test yapacaktım oldum çok şükür spiral var bendede
Ay ay var gibi bence bir tane daha al yap yarın. Hcg hemen belli olur zaten test bozuk değilse var gibi hakkında hayırlısı olsun canim
Eymenk
November 18, 2025, 8:06pm
12
Yada oyle yapiyim canim yarin cikarsam alirim yada siparis veririm.sagol habis cigim rabbim olmayanlara da versin.
Eymenk
November 18, 2025, 8:07pm
14
Aynen aynen oyle yapayim ben yarin bacim
Sinem
November 18, 2025, 8:25pm
15
Ayy gözün aydın diyelim hakkında hayırlısı olsun cnm
Halimee
November 18, 2025, 10:32pm
19
Yüksek ihtimal var gözüküyor. Olmasa hiç çizik dahi olmuyor. Rabbim hakkında kolaylıkla hayırlı olanı versin. En küçüğün ne kadarlıktı?
Eymenk
November 18, 2025, 10:46pm
20
En kucuk 2
En buyuk 21
20 ortanca
17 ortanca aynen canim herseyin hayirlisi…