Merhabalar bebeğiniz için özel sağlık sigortası yaptırdınız mı?
Bilgi verebilir misiniz lütfen
Merhabalar bebeğiniz için özel sağlık sigortası yaptırdınız mı?
Bilgi verebilir misiniz lütfen
Özel sağlık sigortası değil de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracaktik(Yenidoğan döneminde)
O dönemde ayaktan muayene için geçerli ve 10 muayene hakkı tanidiklarni söylemişlerdi yalan olmasın bundan 16 ay önce vs idi ve 20 civarı bir fiyat söylenmişti.Ayaktan muayene dediği grip vs rutin hastalıklar ben sırf o yüzden istemedim çünkü benim için önemli olan spesifik hastalıklarda özel bjr yardım almaktı gripte devlete de götürürüm ama diğer türlü hocaların özel ilgisini istemiştim megersem öyle bir dünya yokmuş
Özel sağlık sigortasında ise tutar gittikce katlaniyor ve biraz ticaretvari bir düzen var gibi diye bize ve bütçemize mantıklı gelmediği için yaptırmadım.Bu bilgileri doğum yaptığım özel hastanenin Öss bölümünden edinmiştik.
biz tamamlayıcı yaptırdık. bebeğim 2.5 aylık. rutin kontrolleri çok olduğu için bize mantıklı oldu. 10 muayene şeklinde bizimki de. zaten ilk 3 ay daha çok gidiliyor. 20 bine yaptırdık. gittiğimiz hastanede muayene ücreti 3 ün üzerinde. o yüzden daha karlı oldu
Özel aşıları karşılıyor mu peki