Özel soruu

Merhabalar kizlar ben dogum yapali 36 gun oluyor normal dogum yaptim epizyotomi yapıldı yaram iyilesti bi sikinti yok ama lekelenme konusunda sorum olacak size 20 gun falan kanamam bitmisti sobra olmadi kanama kahverengiye dondu akintim simdi sari sumuksu civik akinti var cok az oda acaba normal mi ne zaman biter bu lekelenme 4 gun sonra 40 imiz cikicak insallah cok sikildim ped kullanmaktan

1 Beğeni

8 ocakda 2 ay olcak dogum yapalı o akıntı bende de devm edıyor .

Canim 40 kontrolune gittinmi benim kirkim cikinca akinti falan kalmadi kontrolede gitmedim. Acaba normal dogumdan kaynakli bi akintimi ki o

1 Beğeni

4 ay önce normal doğum yaptım 53 gün kanamam sürdü sonra bitti düzenli adette oluyorum ama lekeler ara ara geliyor ve normalmiş

Olabılır kahverengi akıntım gıtı de sarı bı akıntı var zamanla oda gıder gıtmezse nioli yag kullanırım

1 Beğeni

O sarı akinti bende de var makesef ve koku yapıyor sizindemj öyle sürekli iç camasiri degistriitiriyoru. kaşıntı fakan yok doktora gidecen ,53 gub oldu doğum yapalı sezaryanla

1 Beğeni

Koku varsa enfeksiyon olabılır bende koku yok sureklı degıstırmıyom 2 gunde bır degıstıryom . Ama enfesıyon fln olunca bır gunde 2 kere degıstırdıgım oluyor yada selpak koyuyorum gunluk pedler rahatsız edıyor benı selpak olunca 1 saate bır degıstırıyom daha mantıklı gelıyor ben esra ezmecını nioli yagsını almıstım . Hamıle olmadan once iç camasırma 2 kere damlatırdım. Simdi emzıren anneler kullanır mı bilmiyom. Ama ıse yarıyır enfeksiyon gıderıyor.

1 Beğeni

Tmm çok teşekkür ederim

3 buçuk ay oldu doğum yapalı hem lekelenmeler hemde ara kanamalarım halen bıtmedı

Daha 40 in çıkmamış canım normal. Ben de aynı şekilde doğum yaptım. Sarı akinti uzun sürmüştü sonra bitti.