arkadaşlar çocuğumu takıp eden bir dr olmalı mi?
bazı arkadaşlar bu duruma çok önem veriyor.
bana da önemli geliyor ama daha önce hiç özele götürmedim
götürmeli miyim?
devlet hastanesi yeterli olur mu ?
acil bişey olduğunda arayinca açabilecek mi özeldeki deki Dr lar
ona göre götürmeyi düşünüyorum.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim fikir edinmek istiyorum.
özele giden arkadaşlar en azından yazarsa çok iyi olur
Kesinlikle şart değil hatta bence hiç gidilmemeli o kadar çok yazdım ki gören arkadaslar diyecek ne coo söyledi diye .bn özel hastanede doğum yaptkm ordan takipliydik kızımın 10 günlükken kusması başladı ozeldeki Dr izinliydi başka Dr gösterdik sonra kendi Dr götürdük bir şeyi yok denildi ,bir gece aniden kusunca apar topar en yakın özele götürdük ultrason çekildi yine bir şeyi yok denildi ama kızımın şikayeti devam ediyordu en son cerrahpasaya götürdük kızım ameliyat oldu .yani özeller yüzeysel kontrol yapiyorlar yani sarikik mi soğuk almış mi vs hatta biz hatanedeykn bir hasta yakını bnm doğum yaptihun ozele gigmis onlar biz yapamayız diyip cerrahpasaya yonlendirmisler…karar sizin bence çok gereksiz bn harcadigum para gıda geçti kaybettigim vakte boşu boşuna kızımdan alınan kanlara Cok uzuluyorum
Merhaba, bence olmalı. Takipli doktor cocugu taniyor, gelisim surecine hakim oldugu için dogru yonlendirmelerde bulunuyor. Tabidoktor secimi de önemli. Ben ilk 3 ay 4 doktor değiştirdim. 3. aydan itibaren ayni doktorla devam ediyoruz. Özel hastane doktoru bile olsa hepsinin yaklasimi farklı. Benim icin ulasilabilir olması, tedavide antibiyotik kullanimini son care gormezi ve açıklayıcı olmasi önemliydi. Su an gittigimiz doktor beklentilerimi fazlasiyla karsiliyor. Takip ettigi icin her hastalikta getirin demiyor, fotograf veya mesaj uzerinden yapilacaklari söylüyor, iletisimde kalip takip ediyor. Kontrollerini, asilarini, ek gidasini, ayina uygun oyuncaklari düzenleyip bildiriyor. Bence takipli doktorunuz olsun ama iyi araştırın. Umarim gonlunuze gore bir doktor bulursunuz
Valla bencede şart, herşeyle ilgilenen bi doktorsa özellikle, ben doktorumuzu doğum doktorumdan rica etmiştim, sizin gibi bir doktor istiyorum önerir misiniz, sağolsun oda önerdi, memnunum
Doktor araştırması çok zor insan en iyisini istiyor, her özeldeki doktorun ilgi ve alakası aynı olmuyor, biz doktorumuzu çok seviyoruz tam istediğim gibi, birde her an ulaşılabilir olması çok daha güzel bişey, aklın kalmıyor
Cokta gerekli bisi degil. İlk anne oldugumda biraz bilgisizlikten biraz guvende hissetmek icin birazda ozel ilgi hosuma gitti herhalde her dk soru sorabilip beni yonlendirebilcek birinin varligi hosuma gitmisti ama zaten cok sık soru sormuyosun 3.ayimizda kontrole gidince de bizim doktor ayrılmıstı google dada hala adını aratınca bi hastahanede mi goremiyorum meslegi birakti herhalde ozamandan beri kac ozele goturdumse doktorlar numara vermiyo hastahaneyi arayin bana baglarlar diyo ama baglamiyolar. 6.aydan beride devlete goturuyorum ayda bi bayada memnunum.
Merhaba sizin mesajlari görüyorum çok faydalı şeyler paylaşıyorsunuz ,yoğurt için olsun pişik için olsun deniyorum kesinlikle özeller klişe olacak ama para tuzağı bu yaşadıklarından sonra boyke dusunmeye başladım öncesinde hayır bn kızımı nasıl devlete götüreyim de nasil kıyarım en iyisi olsun …para berimve iyi oluyormuş sanki akıl işte Dr iyisini bukllsana her devlet de bir olmuyor siz istanbulda yasiyorusnuz cerahpasyai giden başka bir yere asla guvenemiyor …bn öyle zor bir süreçten geçtim ki bir türlü teşhis konulamadi kızıma özelden takipliydik başka yered egosteridk bir syei hkm denildi ,devlete götürdük mimar Sinan dev. Hastanesi hakikagen Dr çok iyi. Sevk verildi gastroenteroloji bölümüne aynı gün malum bir hastane var haberlerde hoş olmayan durumlarla duyduğumuz orda varmış aslında develete de zaten giturmuyroudm yatış verildi ayağını yaktılar kızımın daha sonra cerrahpasaya götürdük ilk gün bundna şüpheleniyorum ertesi gün detyali emar keisnlesio üçüncü gün ameliyata aldılar .devlette iyiyi bulmak sorun çok şükür cerrajpasand ve mimar sinandan takipliyiz çok dan menmunum
Merhaba Cok gecmis olsun. Yorumlara cevaben birini etiketlemediginizden ustume alinsammi bilemedim enson ben yorum yapmisim istanbul cerrahpasa pisik yogurt mayasi son yorum yaptigim konulardi ama dogurdugumdan beri takılmam normalde konulara bugunlerde can sıkıntısına sardım konulara yorumlarini faydalı buldugunuz ben sem eger nemutlu benim icin
Valla bizim doktorumuz var özel hastanede degil ozel muayenesi var. Bizzat ilgileniuor bebegi tanıyor. Acil bir durumda hop iletisim saglayabiliuoruz. Bir yeri mi kizardi, bir sey mi oldu fotoğraf,video ile gitmeden bile cogu zaman yardimci oluyor. Özel asilarini uapiyor, devlet asilarini da ücretsiz yapıyor. Gecenin 3 4 bile olsa yazilinca cogu zaman cevap alabiliyoruz. Ozel hastaneler nasildir bilmiyorum bizimki dedigim gibi özel muayenehane de.
Gecenin bir yarisi bir seu oldugunda ulasabilmek daha guzel bir seu her seferinde alip devlette saatlerce o kalaablikta bekleme sıkıntısı da olmuyor. Bizim doktorumuz oldukca merkezi bir yerde olmasina rağmen muayene ucretleri de cok uygun cogu hastaneye nazaran
Bence gerekli. Çünkü dr, bebeğin bütün gelişim sürecini takip ediyor, biliyor. Ben birsey olduğu zaman msj atıp soruyorum, gördüğü zaman cevap veriyor ve ilgili bir dr çok memnunum.
Zaten 6.aydan sonra her ay gitmiyorsun 9.ay 1 yaş falan diye ara kısım uzuyor. Ama tabiki dr da çok önemli. Eger iyi, memnun kaldığın bir dr bulabilirsen takipte olmak en iyisi.
Eğerki kolik alerjik veya gelişiminde bi sıkıntı olmayan bi bebekse gerekli değil zaten aydan aya götürüyosun normal şartlarda kilo boy vs bakılıyor. Fakat herhangi bir şikayetli bir bebekse olmalı benim kızım alerjik bi bebek mecbur iletişim kurabilceğim bir doktor olmalıydı ikinci ayından beri aynı doktora gidiyorum gece gündüz iletişim kurabiliyorum. Memelekette olduğumda acil durumda farklı doktora götürüyorum ama sonuçlarını herşeyini kendi doktoruna atıyorum. Tabiki burda doğru doktor olmasının faktörü de çok memelekkette de özele götürdüm ama sürekli gidermiyim asla. Doğru teşhis ve güven veren bir doktorsa devlettede gidebilirsin