9 aylık bi kaö kere normal undan yaptım ama dokunmaz değil mi ? Siz bebek unuyla mı yapıyorsunuz
Normal unla yapılan diğer hamur işlerini falan yediriyorum zaten en basiti ekmek . O yüzden pankek yaparken de normal un kullaniyorum.
Ben hiç bebek unu kullanmadım ki
Beyaz unla yapan cok kişi vardır illa ki kısa vadede zararı olacagını sanmıyorum. Beyaz unu yetişkinlerde tuketmemeli aslında tum drların diyetisyenlerin onerisi bu sekilde sebebi katkı maddesinin cok olması ve glisemik indeksinin yuksek olması. Yani uzum vadede bağırsaklar icin beyaz un hepimiz icin zararlı. Bebekler için daha cok organik tam bugday unu ile pankek ekmek vs yapılması oneriliyor o yuzden bende tam bugday unu kullanıyorum..Hayat boyu beyaz undan kaçma imkanı yok ama ne kadar kullanmazsa da o kadar kardır..
Bebek unu diye birşey var mı ilk defa duydum ama ben bebeğime tam buğday unu kullanıyorum en sağlıklısı o
Bebek unı değil yani tam buğday mı alayım . Kendi unumuzdan yapmayayım o zaman
Ben hep normal un kullandim
Siz bilirsiniz.. Bebek unundan kastınız ne bende anlamadım, bebek unu diye birsey yok diye biliyorum pirinç ununu demek istiyorsanız onunla pankek yapılır mı bilmiyorum denemedim ben..
Bildiğimiz hekimoğlu vs onla ğankek yaptım da hep