Kesinlikle yani bebek varken o kadar büyük evde zor temizlikti vs.
Siz de mecbur kamera kullancaksınız bi süre zor biliyorum ama
Kesinlikle yani bebek varken o kadar büyük evde zor temizlikti vs.
Siz de mecbur kamera kullancaksınız bi süre zor biliyorum ama
Ben 12 aya birkaç hafta kala ayırdım odayı arada koridor var çaprazlama odalar ve gayet iyi duyuluyor zaten içgüdüsel de bişey hissediyorsunuz malûm annelik vücut uyuyor görünse de beyin tetikte illa çok ağlasa hayli hayli duyarsınız
Evet genişlik tam 102 cm yani ben de sığıyorum hatta kızımla uyuyorum
Fotoğraf varsa gorebilirmiyim bende düşünüyorum bu yataktan ![]()
Kızlar ben de bu postla ilgilidir diye bir şey sorucam bebeğim gece her saat başı uyanıyo emiyor yani mama da veriyorum aç olma ihtimali yok verdiğim mamanın hepsini bitiremiyo ama yine de bazen kırk dakika bazen bir saat sonra uyanıyo. Park yatakta yatarken dönmeye çalışıyor sanırım uyanıyo. Çünkü bir iki kez tek kişilik büyük yatakta yan yana yattık orada da dönmeye çalıştıkça uyanıyo. Acaba döndükçe kendini mi sürekli uyandırıyor. 8 buçuk aylık erkek Bebek. Ben de yer yatağına mı alsam. Büyük jendi yatağı var ama Montessori tarzı değil gece tek yatiramam şu anda. Valla uykusuzluktan psikoloji de bedensel güç de kalmadı
Tabi, bizimki bu şekilde yerden çok ufak bi yüksekliği var inip çıkarken hiç sorun yaşamıyor ve kendi yatağı olduğunun çok iyi farkında uyuyakım diyince direkt oraya gidiyo
Teşekkürler
oğlum 14 aylik ve çok rahatsız uyuyor bende bundan istiyorum ama abisiyle aynı odayı paylaşacağı için kararsızım esasen
çünkü abisinin bazasi var bundan alıp koyarsam da cokmu uyumsuz olur diye düşünüyorum ![]()
![]()
Oyun alani dene altina minder ayarladim hem oynuyo hem uyuyorahat rahat.elim ayagim dinlendi. kendi besigide var da o yukarida.evin ici oyuncak da olmuyo istedigin modeli yap oturma odana gore
Ya bence olmaz hani aksine ilisinin de kendine özgü alanı olur
bi de bende 14-15 aylıkken aldım sanırım
Renk uyumu yap cok takiliyorsan mesela.
Evet haklısın sanırım ![]()
![]()
Ay sakın erkek çocuklar sıkıntı ![]()
![]()
Ya yatak harici o kadar ucuza mal ettim ki mesela o tüller kanopi mi ne diye geçiyo değişik adı çok pahalıydı ben de ucuza hatta inanılmaz ucuza perde buldum parça parça onları birleştirdim ışıklar battaniyesi hep temudan
erkek çocuk için bence o çatı kısmına gerek yok oğlum olsa böyle almazdım sanırım ikea orda fiyat nasıl bilmiyorum ama güzel seçenekler var
Hem emerek uyuyor hem de Park yatakta dönüp duruyor benim de beynim yandı vallahi ![]()
Ya aslında uykuya İlk gecistr emerek uyumuyo ama uykuyu devam ettirmek için uyandığında emzirmem gerekiyordu maalesef
Bebeğiniz bunu rutin haline getirirse ileride çok zorlanacaksınız. Bende önceden emzirerek uyutuyordum ama her saat başı uyanmaya başladı. Uykusuzluktan baya yorgun düşüyordum. Şuan 16 aylık çok şükür emmek için uyanmıyor. Uyutmadan yaklaşık 1 -2 saat önce emzirin. Uykuya geçmek için farklı bir rutin oluşturun. Yatağında zaman geçirebilir, uyku arkadaşı, uyku öncesi kitap veya uyku öncesi bebeğinize hikaye anlatabilirsiniz. Aklıma şuan bunlar geldi
Diş sancıları olduğu zamanlar bebeğim de çok huysuz oluyor. Bunun dışında akşam 21.00 -22. 00 arası uyuyor. Akşamüstü bizimle yemek yiyor. Uykuya 1 -2 saat kala emziriyorum. Bazı günlerde muhallebi veriyorum. Şunu da söyliyeyim. Artık eskisi kadar sık emzirmiyorum.
Biberona cok erken tutmasinin yararini gordum emerek uyumuyordu onun icin.
Diş ağrısı olmadığı zamanlarda gece emzirmesini kestim. Maalesef kolay bir süreç değil. Diş sancıları olduğu zaman dişlerine karanfil yağı sürüyorum. Gece uyandığında da su içiyor
Gece emmesini keserken aşırı ağlamalar oldu mu. Yani uykuya İlk geçerken emerek geçmiyor karnı da tok oluyor ama sonra illa saat başı emmek için uyanıyor.