14 aylık olacak yerde yatırayım derken ona alıştı bir iki haftdır şimdi gece bile koyunca beşikte uyumak istemiyor . Ywr yatağında sorun yaşar mıyım sonra sizce
Park beşikler 3-4 yaşa kadar kullanılıyor. Tekrar beşikte yatmaya alışsa daha rahat yatar sanki
Kızım 14 aylık hala Park beşikte yatiyor. Ama annemlere ya da kaynanamgile gittigimde yer yatağı yapıyorum yerde yatıyor bir hafta on gün. Ama öyle alışma falan olmadı biz de Dönüşte evimizde yine beşiğinde yatıyor sorun etmiyor.
Kucağımda pış pış yaparak uyutup iyice daldiktan sonra yatağa koyuyorum.
Başka birseye alıştırmaya çalışsan bu kadar kısa sürede alışmazdı ![]()
Park beşiğin içine yatak almadıysanız başka bişeyle yatak yaptıysanız rahat olmayabilir bir de yatak olsa bile bebekler deli yatar dört döner yatakta o yüzden alan dar geliyor olabilir yerde rahat olduğundan orayı istiyordur
Ay ne güzel alışmış boşver en rahatı hem de güvenli yerde
biraz büyüsün montessori yataklari oluyor düşünürsen yerden az yüksek ona geçersin ben olsam tekrar beşiğe alistirmam
Bizim bebeğimiz 19. Ayına girecek çok deli yatar kendisi o yüzden park yatak artık dar gelmeye başladı. Uykusu da hafif etrafindaki filelere değince falan rahatsız olup uyanıyor. Bizde montessori yatak almayı düşünüyoruz.
Oyun box kullanisima gitti cok
Besik niyetine de kullaniyorum 160×160 cm
Oyuncak dagitma sorunum da kalmadi
Ahaha çok iyi yapmışsınız ya bir taşla iki kuş
hayırlı olsun uyansın oynasin olduğu yerde ![]()
Hahah aynen oyle oldu canim
Biz Montessoriye geçtik hiç beşikte yatmadı kızım sevmedi şimdi uykusu gelince koşarak yatağa gidip yatıyor ![]()
13,5ta geçtik ama bi iki aydır tam olarak farkında uykusu gelince oraya gitmesi gerektiğinin 17 aylık oldu şuan
Evet evet artık özellikle kendi yatağını benimsesin diye hep orada uyutuyorum. Ve her seferinde hadi uyumaya diyorum alıştı uyucaz diyince yatağa gidiyor
Ben ayirdim yukarida odasi gunduz asagi
20.30 yukari sukur alisti bir iki gun huysuzluk etti uyumamak icin ama yine de kaldirmadim.iletisim de kurmadim.
Evet evet ayırdım oranın onun olduğunu hissettirmek için elimden geleni yapıyorum
Kesinlikle akilli bidiklar
Ya ben de genelde yanında yatıyorum çünkü o zaman daha çok uyuyo. Ama tek yattığı zaman uyanıp oturuyo ağlıyo duymamak ne öümkün ![]()
![]()
![]()
Bi de bizim ev küçücük 1+1 duymamak imkansız büyük olsaydı bebek telsizi alırdım sanırım
Valla ev büyük olsa ben de kamera kullanırdım. sırf bu yüzden 3 oda evden 1+1e taşındım rhata elimin altında olsun diye