Park Beşik Uzun tarafı kırılması

Park beşiğin uzun taraflarından biri kırıldı aşağıya doğru düşük Kraft kendi markasına sordum 2 bin ücret istedi Ankara da ucuza yaptırabileceğim bir yer bilenvar mı bebeğim şimdi 17 aylık ayağa kalktığında düşme riski var acaba ucuz yollu bir beşik mi alsam bilemedin

Yerinizde olsam yatak alır yer yatağı yapardım. Benim de oğlum 17,5 aylık hemen ayağa kalkıyor. Ben de yakın zamanda yapacağım gibi. Odasını yapacağım yaza doğru hatta. O yüzden yeniden beşik almak bence mantıklı değil.

Çok bile yatmış maşallah . Bende 1 yaşından beri monteserri kullanıyorum bazen de yer yatağı . Onu da sonra yaptırp elden çıkarabilirsiniz

O değilde bende yer yatağı yapanları merak ediyorum. Uyandığında yaramazlık yapmıyor mu?

Kız ben büyük oğlanı birkaç kere yer yatağında yatırmak zorunda kaldım. Bı koridordan bı tuvalet kapısından topladım çocuğu :joy: döne döne gitmiş :joy:

Resim atarmisin bi bizimkide dusmusdu esim yapti acaba yapilaca biseymi

Hahahah Allahım ya. .:joy:

Biz kapılar acık uyuyoruz kacar gider diye korkarım ben. :joy:yada tehlikeli seyler yaparsa dıye ..bazen uyanınca yere indiriyorum. Evde gezmedik yer koymuyor.