Pekmez ne zaman verdiniz

Lapa

Pirinc lapasi falan tahil toz oluyo ya

1 Beğeni

Valla fiyatını hatırlamıyorum seç-al diye biyerde görmüştüm içeriğine baktım sadece karadut özü diyordu hurma ve bişey daha vardı bitince onları da almayı düşünüyorum ekşi hafiften yoğun ama sulandırıp tadına bakınca güzel oluyor

1 Beğeni

Tahini hiç tek vermedim kahvaltıda tahin pekmezi çok severim ben tahini bol olucak ama :rofl: kızın kahvaltisi bitince kaşığının ucuna şurup bı ağzına degdirip eline vermiştim başlarda ve 3-4 kere yapıyordum her kahvaltıda şimdi kendim yediriyorum :rofl: kulağından saçlarına kadar sürüyor çünkü kendisi

1 Beğeni

Ucuna degdir çay kasiginin sever belki veya tahinle azcik azcik ama su da ver sonrasında enerji bombası oluyor :rofl:

Ah birde su konusu var ek gıdaya geçtik e yazda geldi ama bu zamana kadar sadece anne sütü aldı almaya da devam ediyor da suyu nasıl vercem vermeli miyim temmuz başı Dr sorcam bakalım

Tmm tsk ederim.

1 Beğeni

Valla bizimki 9 aylık olacak 3-4 gün sonra, önce şu minik su içme şeyleri varya ondan aldım yok sadece ısırıyor şimdi de Carrefour da gördüm çok hoşuma gitti iki taraflı tutmalı ucu da biberon gibi silikon ama alıştırma bardağı mi ne diye geçiyor inanılmaz güzel bişey akitmiyor falan ama onu da dişlerini kaşımak için kullanıyor ben arada kaşıkla su veriyorum onun dışında hiç sevmiyor su icmeyi dün biberona koydum içer belki diye bı başta aldı mama diye bıkac yudumdan sonra mühürledi ağzını :rofl::person_facepalming:t2: