Perga mama

Kızlar perga mamayı duyan varmı. Ben iyice araştırdım doğal bir mamaymış. Bu içirdiğimiz formül mamalarda palm yağı ,kanola yağı ve çoğu zararlı madde varmış. İçim elvermedi. Netten perga sipariş verdim denicem dedim. Aranızda deneyen varmı.

İlk kez sizden duydum yeni bir mama heralde

1 Beğeni

Arıların ürettiği arı ekmeği die geçiyor çok faydalı vitaminli bir mamaymış

Ben adını duymamıştım nette baktım ,görselinide ilk kez gördüm ,ne değişik bişeymiş öyle :grinning:

1 Beğeni

Bende araştırdım keçi sütüyle karıştırılıyormuş öyle hazırlanıyormuş. Biraz uğraştırıcı bide bebek küçük cesaret edip kullanmam ben alerji falan yapar

1 Beğeni

Yok kuzum şikayet yok. Tam aksine doğal arıların ürettiği bişeymiş. Mamaların içindekileri okuyorumda yok yokmuş tabi herkezin kendi seçeneği ben bi denemek istedim

1 Beğeni

Evet canm bende ilk duydum iyice araştırdım denemeye karar verdim keçi sütü vermek istemeyen yulaf sütüyle veriyoemuş

1 Beğeni

Malesef hazır olan herşeyin içinde bişeyler var. Bebekken korusakta büyüdüklerinde engel olamıyoruz zararlı olan herşeyi çok seviyorlar. Sen bi dene bakalım deneyimlerini bizimle paylaşırsın :smiling_face:

1 Beğeni

Kızlar dediğim mamayı dünden beri veriyorum. Çocuğa huzur geldi resmen. Mamadan sonra sürekli ağlardı şimdi huzurlu huzurlu duruyo. Ve çok sevdi. Aptamil kullanıyordum ben içinde. l-karnitin var yazıyo resmen okudum şok oldum. Ben bundan sonra bu mamayla devam sizede sonuçları bildiriyim dedim

Aptamilin gaz yaptığını duymuştum.

Ne güzel kaç tl aldın acaba?

Netten apitek die bi siteden aldım. Bal yokmul içinde bal biliyosun 1yaştan küçüklere verilmiyo. Balsızını buldum. Fiyato biraz tuzlu 1200 tl ama 100 grmı ama normal mamadaki gibi kaşık kaşık koyulmuyo. Sadecw yarım çay kaşığı. Youtuptan tarifleri var .yulaf sütüyle yapıyom en keçi sütü bulamam çnki. Yulaf sütüylede çok güzel kokuyo benim bile hoşuma gitti. Oğluşumun ağzı bisküvi gibi kokuyo​:joy:

Ne ucuzmuş öyle :lying_face: :joy:

1 Beğeni

Evet biraz ucuz :joy:

1 Beğeni