Malum havalar açılmaya başladı elhamdülillah piknik sezonu acıldı artık bizde gitmeyi düşünüyoruz ama kızımın öğle uykusu var ya memede ya ayağımda sallayarak uyutuyorum pikniğe gitsek öğle uykusunu nasıl ayarlayablrm szce
Bebek arabasında uyumaz mı ben uzun saatler dışarıda kaldığımda biberonla sakinleştiriyorum sonrasında emzik verip önünü kapatıp sallıyorum bir de yanına beyaz gürültü açıp koyuyorum uyuyor gerçi bebeğiniz kaç aylık onu da bilmiyorum ama
Geçen sene dediğinz gibi bebek arabasnda o şkl uyuyutrydm ama şu an 19 aylık bebek arabsında asla durmaz kaldırdım ztn bebek arabasını bikaç aydr kullanmıyoruz
Ay evet büyüyünce o sıkıntı var ya uyutup arabanıza koysan yastık Felan konforlu hale getirip anca öyle olur
Hamak düşünebilirsiniz
Yani araba ister istemez ileri geri hareketler yapınca gidiyorlar bir sorun olmaz sanki öyle yapabilirsiniz
Konudan alakasız ama mama sandalyesi almayı düşünüyorum nasıl model önerirsiniz özellik olarak da vs önerir misiniz
Bnm kızım çok zor uyur arabada uyumaz ki maalesef
Ben mama sandalyesi hiç almadım kullanmadık
Teşekkür ederim kullanan var mı peki
Genelde açık hava iyi geliyor fazla direnmeden uyuyor bebişlerin çoğu tabi direnenler de var ama uyku saati gelince çok huysuzlanmıyorsa bence kendi haline bırak oda pikniğin tadını çıkarsın
![]()
Daha önce forumda bir arkadaş sormuştu ama elele baby öneririm model atayım
Bunu kullanıyorum gayet memnunum aşağıda önlük ıslak mendili falan oyuncak koyarım düşma vs. Olmadı neredeyse 10 ayı geçti emektar olma yolunda yani
şu an kızım 16 aya yeni girdik. 2 tepsili tepsi kademesi ayarlı 4 kademesi vardı sanırım daha sonra da aktifte sandalyesi olarak kullanımı müsait . Makinada tepsiyi hiç yıkamadım bebek ürünlerini elimde kendi deterjanı ile yıkıyorum bebek deterjanı ile yani sormak istediğiniz varsa sorun çok büyük bir şeye gerek duymadım iç oturma pedi de gayet yumuşak ve rahatsız edici bir yanı yok emniyet kemerleri güzel şu anda onu kullanmıyorum tabi emniyet kemerini ama gayet iyi önceden çok kullandım ilk zamanlar özellikle kaymaması için falan
Benim kızım da öyle ama şöyle yani siz iater istemez uykusu geldiğinde ileri geri bebek arabası sağlarsanız illaki bir yerde ona da tak eder .
Ben evde de önceden sallardım şu son 1 haftadır kendi uyumaya başladı hiç ellemiyorum kendi kendine verdi sinyali ortam yapmak kaldı bana yani ama sallarken falan ellerini tutardım ya da arabada uyumazsa ellerini battaniye altına getirir ince örtü ya da koyardım bir deneyin ila uyur yani bir noktada ha saati sarkabilir genelde öyle olıyor bu tarz etkinlik zamanlarında ama olsun eğlenmenize bakın
O zaman şişme araba yatakları falan varya öyle bi seçenek olabilir rahat edebilir misiniz bilmiyorum ama ayağınızda sallamış olursunuz ben denemedim tabi ama sadece aklıma geldi