Pipetli bardak önerisi lütfen 🥹

Arkadaşlar selam :cherry_blossom: Oğlum 6 aylık bugün normal pipetten su içmeyi öğrettim evde Philips avent bardak var ama bunun pipeti kısa tam olarak ağzı kavrayamadığı için çekse bile yutamıyor. Birde valf sistemi var bu yüzden çekimi çok zor bence (Denedim :hatching_chick:) Bana kullandığınız pipetli bardak öneriniz varsa söyler misiniz? :cherry_blossom:

Munchkin öneririm biz onu daha çok kullanıyoruz aventinde var ama bence diğeri daha iyi bak istersen trenyolda indirimi vardı

Çok teşekkür ederim inceleyeceğim hemen :heart_eyes:

Munckini öneririm ama benim kızım ata ata ucunu kırdı herhalde az akıtma yapıyor başta bir sorum yokdu . Nuk markayı da öneririm onu da içecek kefir vs. Verirken kullanıyorum . 6. Ayda içtiyse maşallah diyeyim öncelikle biraz alışma süreci oluyor eğer yapamadıysa içme işini soğutmamak adına bir kaç ay sonra dene istersen arkadaşım çene kasları daha tam gelişmedi sonuçta

@gizemcakan Gizem ben konudan bağımsız bir daha Uras ne yaparsa çarpıcı yazmanı istiyorum buraya​:smiley:Mesela SON DAKİKA: Uras Medeniyete Bir Adım Daha Attı! :cup_with_straw:

Bugün insanlık tarihi için küçük, ama Uras’ın ıslak tişört koleksiyonu için dev bir adım atıldı: Uras artık pipetle su içebiliyor! :clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2: :smiley::smiley:

Hayırlı olsun bu arada ben de bu aralar başlamayı düşünüyorum ya Çağatay’da biberondan çok bardaktan içmeyi seviyor ben de bu aralar bakıyorum öneriler bana da ilham olur​:melting_face:

Nuk alıştırma bardağını mı söylüyorsun canım?Aslında yapamıyor değil çok güzel yaptı sadece pipet kısmı kısa olduğu için ağzı tam kavrayamıyor çektiği suyun yarısını içip yarısını döküyor :face_holding_back_tears: Tamamen denemek amaçlı yaptırmıştım baktım çekiyor neden olmasın diye düşündüm :see_no_evil_monkey:

Hahahshshhs şey gibi mi teyzoşlar uras bugün pipete başladı :zany_face: Teyzoşlar Uras bugün yeni tadıma geçti :zany_face:

Aslında bardak en iyisi tabii ama her yerde bardak bulamam ki pipete alışsın dışarıda en azından onu veririm :smiling_face: Umarım Çağatay’da çok çabuk alışır :smiling_face_with_three_hearts:

Kız valla şöyle 8 aylıkta başlayacağım şu an erken ama yavaştan alacagim onu eksik çünkü :melting_face::smiley: @gizemcakan haha tam da teyzoslar gibi :smiley::smiley::smiley:

Söyleriz o zaman bol bol sen yeter ki iste :zany_face:

:smiley::smiley::smiley::smiley::face_with_tongue::face_with_tongue::face_with_tongue::face_with_tongue: haha

Bende munckhin kullanıyorum canım aşırı aşırı aşırı memnunum . İyi ki onu almışız. Pipeti ne kadar zor çekiliyor nasıl çekecek diyordum da onlar çekiyor valla :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Alıştırma bardağı değil sanırım pipetli bardak diye yazdım da ama ben işte bunu evde veya misafirlikte bi meyve suyudur kendim yaparım kahvaltıda her sabah içer 11. Aydan sonra kullandım ne biliyim kefir ayran o tarz şeyleri hep bundan içer şimdi 1.5 yaşında kızım hala da devam ederiz bundan akıtma pek olmuyor ama munckin daha iyi onu da philipse neden tercih ettim aslında fiyat bakımından philips yedek ucu yok ama munckinde var ve diyelim yatarken su vermeniz lazım içindeki tıklatma ucu sayesinde istediği yere doğru suya göre içebiliyor o yönden çok güzel az daha dursam hastalıklarla uğraşıyoruz şu an ishal falan iyi olsa nasipse bir de munckin bardak almak istiyorum bardaktan içmeyi öğrensin diye onu da bir arkadaşımda görmüştüm bebeğinde 360 derece istediği yerden su içebiliyor çocuk akıtma yapmıyor o da güzel ama konu pipet olduğu için :joy: tavsiyem bunlar