Pirinç bulgur kuskus bebek ne zaman bütün yutabilir

Bebeğim 9 aylık oldu yemeklerine katıyorum. Ama verirken eziyorum kaşıkta bakıyorum. Ne zaman bölmeden yiyebilir sizce ?

Benim bebeğim de dokuz aylık. Yedi aydan sonra yoğurtla karıştırıp vermeye başlamıştım. Yoğurtla karışınca güzel yutuyor cignemesi yutması kolay oluyor. Sekiz aylıkken boncuk makarnayi bile yogurtlusunu kolaylıkla yedi .

Pilavi direkt veriyorum ben yiyor. 9 ay 3 haftalik bebegim

Onceden sabahlari sadece anne sutu ile doyardi ama 10 gundur falan sabahlari ek gidasini verene kadar huysuzluk yapiyor. Aciktigini genelde aglama seklinden anliyorum ama her zaman yedigi ve emdiği saatleri takip ederim. Gun icinde almasi gereken kaloriyi almazsa gece daha sık uyanabilir cunku.

Sevindim gozunuz aydin :revolving_hearts:

10 aylık 1 aydır ezmeden veriyorum kendisi çiğneyerek yiyor

Sabah 7 de uyanıyor mama yiyor. 10 da kahvaltı yapıyoruz yumurta peynir biseyler yediriyorum. Öğlen çorba yapıyorum çorba içiyor ekmekle. İkindi vakti yoğurt ya da meyve gibi biseyler veriyorum atıştırmalık. Akşam yemeği 6 gibi bizle beraber yediriyorum pilav makarna tavuk balık patates ne varsa işte. Gece yatmadan önce tekrar mama içip uykuya dalıyor.

Evet sadece iki kez mama veriyorum onu da 1 yaşında kesmeyi düşünüyorum.

Ben tel şehriye katmıştım çorbasına yemiyor. Ama lahmacun yaptırmıştım onun etini ekmeğini minik verdiğimde yiyor. Öyle olunca köfteli çorba yaptım bu defa öyle yemedi bende deniyorum sık sık pirinç denemedim

Hayır emmiyor mama yiyor . Günde dört beş kez mama veriyordum şimdi mamayı ikiye düşürdüm ek gıdayı artirdim.