Pişik kremi

Merhaba anneler bebeğim 6 günlük doğduğundan beri altımız sürekli kırmızı soldurtamadım bir türlü
İlkten bez yapmıştır dedim molfixten sleepy e geçtim ondada aynı problem devam ediyor
Sudokrem ve Bepanthol baby pişik kremi kullanıyorum yine soldurmadı önerebileceğiniz krem yada tavsiye varmı kızımın poposu geçsin istiyorum biran önce

1 Beğeni

Pişik kremi hakkında çok bilgim yok ama ben ilk başta bepantol kullaandım iyi gelmedi sudocrem kullanıyorum iyi geliyor ama. Hametan alın eczaneden çoğu kişiye iyi geliyor. Bende sudocrem alana kadar 2 3 gün boyunca kullandım iyi gelmişti bir deneyin

Hametanda kortizon falan yok dimi ? birde onu deneyim çok ağlıyor alt değiştirmede canı yanıyor yavrumun

Pişik olan yeri güzelce ılık su ile pamukla sil bastirmadan varsa zeytinyağı pamuğa dök orayı tamponlama yaparak sür varsa sarı kantaron yağı kullan aynı şekilde tamponlama yap çok açık kalmasın bezi açık dursun 2 3 dk emsin vücudu oraya ıslak mendil kullanma ılık su pamuk kullanırsan geçer geçmiş olsun

1 Beğeni

Bir deneyin isterseniz bize iyi gelmişti ama ben tercihimi sonradan sudocremden kuklanmıştım

1 Beğeni

Benim bebeğime sudokrem iyi geliyor birde yenidoğan olduğu için bez olarak primayi öneririm ben bı kaç kez Molfix kullandım hemen pişik oluyor ama Prima kullandığımdan beri pişik pek olmadı

1 Beğeni

Islak mendil zaten hiç kullanmadım pamukla siliyorum doğduğundan beri… zeytinyağında kullandım ama oda fayda etmedi malesef :sob:

Benim bebeğimin de öyleydi dr bu kremi ve hametanı karıştırarak kullan dedi. Öyle yaptım geçti

Ne kadar sürede geçti peki

Bepanthol sür üstün pamuklu zeytinyağı yağı ile köy bolca zeytinyağli pamuğu köy iglesir

Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 güne geçti

Bizimde pişik olmuştu geçmemişti sudocrem mustela eczaneden karışık kremde yaptırdık fayda etmedi Molfix den primaya geçtik fayda etmedi hacı şakir sabunla yıkayıp iyice kuruladim sonra yağ sürdüm havalandırdıp bezini öyle bağladım iki güne iyileşti ıslak mendil ıslak bıraktığı için oluyor bence en iyisi pamuk ve iyice kurulamak sizde deneyin isterseniz

Kantaron yağı , mustela

Geçmiş olsun, Pişik geçtikten sonra pişik önleyici krem sürerek devam edebilirsiniz. Yerli ve doğal içerikli incia kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.